Speltips fotboll 23/7: Acreano – Globo (Brasilianska serie C)

Acreano – Globo

Godkväll Spelvänner! Tyvärr orkade CRB bara stå emot i 84 minuter igår då man rök på ett rött kort i 58e minuten. Trots en hel del chanser på slutet så slutade matchen 1-0 och vi fick bita i det sura äpplet. Inatt spänner jag musklerna och laddar ett maxbet. Matchen hämtar jag från Brasilianska serie C och mötet mellan Acreano – Globo. Häng med!

Matchen

Acreano är serieledare och mycket är tack vare lagets minst sagt imponerande spel på hemmaplan. Full pott efter 7 hemmamatcher och hela 15 mål gjorda och bara 2 insläppta. Nu möter man ett Globo på en sjunde plats i tabellen och som bara har en enda bortaseger hittills. Hemma vann Globo med 2-1 men Acreano är ett lag vars uppträdande är som natt och dag när man jämför dom hemma mot borta. Globo är inte direkt imponerande på bortaplan heller med bara 6 poäng inspelat på 7 matcher och 6 gjorda mål framåt men 9 insläppta. Nu ska man alltså möta ett lag som öser in mål på sin hemmaplan och som samtidgt bjuder på extremt lite bakåt. Jag tycker förutsättningarna med ett lag som är obesegrade hemma mot ett bortalag som inte ens mäktat med 1 mål i snitt per bortamatch bäddar för detta maxbet. Jag påminner dock om att detta är MITT maxbet och det skall inte likställas med garanterad vinst. Spela efter egen plånbok och ett stort lycka till.

✅ Acreano är obesegrade på hemmaplan

✅ 15-2 i målskillnad på hemmaplan

✅ Globo har bara gjort 6 mål på 7 bortamatcher

⚠️ Gästerna har spelat X i 3 av lagets 5 senaste bortamatcher

Speltips: Acreano rak 1a @1,72

Units: 10

Spelstopp: 00:00

Spelbolag: Rizk, 100% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om Speltips fotboll 23/7: Acreano – Globo (Brasilianska serie C) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades