Speltips fotboll 21/7: Juventude – CRB (Brasilianska serie B)

God eftermiddag Spelvänner! Dags för lite fotboll från Brasilien och jag tycker mig ha hittat fint spelvärde på matchen mellan Juventude – CRB. Häng med så spanar vi in en dubbelchans till 1,66x smeten.

Juventude – CRB

Hemmalaget Juventude har 4 kryss och 1 förlust på lagets 5 senaste matcher. Just nu är man ligans näst sämsta hemmalag med endast 7 poäng inspelat på lika många hemmamatcher. Ikväll tar man alltså emot CRB som har lika många poäng inspelat på bortaplan som hemmalaget har på hemmaplan. Båda lagen har 18 poäng totalt och ligger alltså sida vid sida i tabellen. Jag förväntar mig en tight match här och med tanke på att CRB vann med 2-0 senast lagen möttes så tycker jag 1,66 för X2 känns fint. Matchen innan dess slutade 1-1 och det är egentligen den enda relevanta inbördes infon att gå på då senast Juventude vann var 2008.

Gästerna har dessutom 3 vinster, 1 lika och 1 förlust på lagets 5 senaste matcher och känns klart hetare för dagen. Willians och Baiano har gjort 4 respektive 3 mål för gästerna och sett till lagens 5 senaste matcher så har CRB helt klart haft enklare att hitta målet. Jag investerar 7 units på spelet och önskar alla som tar rygg ett stort lycka till!

✅ Juventude har inte vunnit detta möte sen 2008

✅ CRB har bara 1 förlust på lagets 6 senaste matcher

✅ Juventude har ingen vinst på lagets 5 senaste matcher

⚠️ 2 väldigt jämna lag där små detaljer kan fälla avgörandet

Speltips: Matchen slutar X eller 2 @1,66

Units: 7

Spelstopp: 21:30

Spelbolag: Rizk, 100% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om Speltips fotboll 21/7: Juventude – CRB (Brasilianska serie B) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades