Speltips fotboll 10/8: Fransk dubbel till 2,61

Fransk dubbel till 2,61

Godmorgon Spelvänner! Förra tipset från Peru sprack när det gjordes 4 mål i andra halvlek efter en mållös första halva. Ikväll har jag istället spanat in en dubbel från Frankrike. Haka på!

Match 1: Marseille – Toulouse

Första omgången i Ligue 1 och Marseille tar emot Toulouse. Här saknas Ocampos för hemmalaget och Mubele för bortalaget. Här tänker jag spela under 3,5 mål i matchen. En lina som lagen inte klivit över på de 8 senaste inbördes mötena. Öppningsomgång och lite ringrostighet lär synas. 1,40 för spelet är taget. Båda lagen kommer från tunga förluster mot engelska lag så fokus på att förbättra försvarsspelet lär finnas i båda lägren.

Match 2: Grenoble – Niort

Andra matchen hämtar jag från Ligue 2 och mötet mellan Grenoble – Niort. Gästerna har startat på bästa sätt med 5 raka vinster varav 2 är i ligan. Grenoble har hackat lite med 2 vinster på lagets 5 senaste matcher. Här tycker jag oddssättarna är snett på det och jag tänker spela X2 till 1,86x smeten. Dels var det hela 10 år sen lagen möttes och det är således helt nya trupper som möts ikväll. Niort har dessutom inlett med att göra hela 6 mål på de inledande 2 omgångarna. Jag tror man hittar målet igen mot ett svajigt Grenoble. Denna franska dubbel ger 2,61x pengarna. Lycka till vid rygg.

✅ Marseille – Toulouse har inte gått över 3,5 mål på 8 senaste inbördes mötena

✅ Niort har 5 raka vinster och kanonform

✅ Niort har hittat målet hela 6 gånger på de inledande 2 matcherna

⚠️ Både Marseille och Toulouse kommer från tunga förluster mot engelska lag där defensiven inte fungerade alls.

⚠️ 10 år sedan Grenoble – Niort möttes

Speltips: Dubbel @2,61

Units: 2

Spelstopp: 20:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr

2 tankar om “Speltips fotboll 10/8: Fransk dubbel till 2,61

  1. Mehran Muradi says:

    Petros, min vän. Jag har följt dina rekar konstant i stort sätt enda sen du började reka på 5 Spades. Dina basket rekar är helt otroliga, oavsett ligor. Men när det gäller fotboll så kanske det blir lite Over the edge om du förstår? Ta det inte fel gubben, bara konstruktiv kritik. Tycker du är skit grym och tycker du borde hålla dig till Basketen som du är kung på.
    Endast min åsikt och med all respekt. Må bäst 🙂

    • Petros Avramidis says:

      Tack Mehran. Visst längtar man efter att basketen ska dra igång igen. Just denna franska dubbel förstördes av ett rött kort efter 13 minuter. Inte mycket att göra åt. Men jag hör dig och snart kommer det massa basketrekar här på hemsidan igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.