Speltips fotboll 10/8: Fransk dubbel till 2,61

Fransk dubbel till 2,61

Godmorgon Spelvänner! Förra tipset från Peru sprack när det gjordes 4 mål i andra halvlek efter en mållös första halva. Ikväll har jag istället spanat in en dubbel från Frankrike. Haka på!

Match 1: Marseille – Toulouse

Första omgången i Ligue 1 och Marseille tar emot Toulouse. Här saknas Ocampos för hemmalaget och Mubele för bortalaget. Här tänker jag spela under 3,5 mål i matchen. En lina som lagen inte klivit över på de 8 senaste inbördes mötena. Öppningsomgång och lite ringrostighet lär synas. 1,40 för spelet är taget. Båda lagen kommer från tunga förluster mot engelska lag så fokus på att förbättra försvarsspelet lär finnas i båda lägren.

Match 2: Grenoble – Niort

Andra matchen hämtar jag från Ligue 2 och mötet mellan Grenoble – Niort. Gästerna har startat på bästa sätt med 5 raka vinster varav 2 är i ligan. Grenoble har hackat lite med 2 vinster på lagets 5 senaste matcher. Här tycker jag oddssättarna är snett på det och jag tänker spela X2 till 1,86x smeten. Dels var det hela 10 år sen lagen möttes och det är således helt nya trupper som möts ikväll. Niort har dessutom inlett med att göra hela 6 mål på de inledande 2 omgångarna. Jag tror man hittar målet igen mot ett svajigt Grenoble. Denna franska dubbel ger 2,61x pengarna. Lycka till vid rygg.

✅ Marseille – Toulouse har inte gått över 3,5 mål på 8 senaste inbördes mötena

✅ Niort har 5 raka vinster och kanonform

✅ Niort har hittat målet hela 6 gånger på de inledande 2 matcherna

⚠️ Både Marseille och Toulouse kommer från tunga förluster mot engelska lag där defensiven inte fungerade alls.

⚠️ 10 år sedan Grenoble – Niort möttes

Speltips: Dubbel @2,61

Units: 2

Spelstopp: 20:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Speltips fotboll 10/8: Fransk dubbel till 2,61 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades