14:30
Speltips
Eredivisie 21 april 2019

Speltips: Fortuna Sittard - NAC Breda 21/4 Eredivisie

Speltips:

Nu har vi har haft några riktigt bra dagar bakom oss och jag hoppas att jag kan avsluta denna vecka med ännu en vinst. Det hade varit ett skönt avslut på en hektisk vecka med långa restider, för lite sömn och övertrötta barn. Därför så kanske inte gårdagens rek var en av dom bästa jag skrivit men huvudsaken var att jag var rätt på det och att spelet satt. Så även fulposten. Så grattis återigen.

För tredje gången i rad tar jag mig nu tillbaka till Holland och ger mig på matchen mellan 2 "bottenlag"  där hemmalaget egentligen är det laget som har mest att spela för i form av att hålla såväl De Graafschap och Excelsior ifrån sig för att undvika ett eventuellt nerflytningskval. NAC Breda är inte med i det racet och jag kan nog redan nu konstatera att såväl spelare och tränare har insett att man kommer inte spela i högsta ligan nästa säsong.

Men vem som håller sig kvar eller ej är inte det jag söker efter idag Jag söker efter ett kortspel där jag anser att linan på att hemmalaget INTE skulle lyckas med konsten att dra på sig över 1,5 kort på 90 minuter är lite väl högt satt som till 2.20 gånger pengarna.

Jag har kollat in Fortunas 5 senaste matcher där 4 av dom har man lyckats med konsten att dra på sig ett rött kort. Gör en kort summering om den statistiken då detta spel inte direkt bygger på tabell form eller det jag nämnt tidigare, 

Fortuna- VVV Venlo 13/4. 2 gula kort

Zwolle-Fortuna 7/4 1 gult kort, 1 rött kort

Fortuna- ADO  3/4 1 gult och 1 rött kort

Willhem II- Fortuna 30/3 6 gula kort och 1 rött kort

Fortuna-  FC Emmen 2 gula kort.

Kan också tillägga att i det senaste mötet mellan dessa 2 lagen där Fortuna Sittard vann med 3-2 drof man på sig 2 gula kort även där. Så jag har mycket svårt att se att det gula kortet inte skulle komma fram idag. Och vem vet om inte det röda gör det samma? 2.20 spelas med start 14.30 idag. Lycka till. 

Min kupong/Units:

Lägger 2 Units på att hemmalaget drar på sig över 1,5 kort i denna matchen.

 

 

 

 

Tipsa om Speltips: Fortuna Sittard - NAC Breda 21/4 Eredivisie till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
2.20 hemmalaget över 1,5 kort 2 Units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

21 april 2019

MATCHTID: 14:30

Spel: hemmalaget över 1,5 kort
Insats: 2 Units

ODDS: 2.20

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades