Speltips: Fortuna Dusseldorf vs MSV Duisburg (2/10) Bundesliga 2

Jag ställer mig frågan om inte detta är oktobers mest kärleksfulla odds man bjuds på idag. Frågan är om inte denna matchen är den finaste jag har rekat fram på länge. Frågan är också om den går in?! Jag tror att den gör det, Fortuna Dusseldorf hemma mot MSV Duisburg, Jag tycker att vi sätter och ner och går igenom det här lugnt och metodiskt. Fortuna Dusseldorf har inte förlorat mot Duisburg på deras 5 senaste möten. man har heller inte tappat poäng på sina 6 senaste hemma matcher och man man dessutom vunnit 3 matcher i rad inför sin publik. Man ligger på en första plats i tabellen med 6 segrar, 1 oavgjord och en förlust. 15/9 i målskillnad och 19 inspelade poäng totalt.

MSV Duisburg däremot, står på en 15e plats i ligan, 2 vinster, 2 oavgjorda och 4 förluster. 12/16 i målskillnad och 8 inspelade poäng. Man är inte ett dåligt bortalag, faktum är att man är bättre på resande fot än hemma. Hemma står man för 3 förluster och en oavgjord medans bortaspelet står för 2 segrar en förlust och en oavgjord. Men vinsterna var mot mycket ett sämre motstånd än det laget man möter idag.

Jag synar en hemma vinst på Fortuna Dusseldorf idag till fina 1.80. Lycka till men inte för mycket!

Följ mitt spreadsheet här

Speltips:Fortuna Dusseldorf@ 1.80

Spelstopp:20:30

Bolag: Unibet

Tipsa om Speltips: Fortuna Dusseldorf vs MSV Duisburg (2/10) Bundesliga 2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades