Speltips: Fortsätter segertåget ? HockeyAllsvenskan 21/11

Onsdagens speltips kommer från HockeyAllsvenskan och det är ligans bästa hemmalag Oskarshamn som tar emot ligans näst sämsta bortalag Vita Hästen. 
Dagsformen är helt olika för lagen och visst kan detta bara sluta på ett sätt ? Jag tar ställning och får nästa 2x pengarna !

Speltips: 

Här ska tabell 1an Oskarshamn ta emot 13e placerade Vita Hästen.
De ligger nästan så långt ifrån varandra man kan i tabellen och medan Oskarshamn går som tåget så har Vita Hästen stora bekymmer med att jobba hem poäng.
Framförallt är det deras bortaspel som är under all kritik hittills !

Här tror jag Oskarshamn kommer dominera från början till slut och spelar Asian -1.5 till fina oddset 1.96 på Nordicbet !

Oskarshamn:

Laget toppar alltså tabellen efter 19 omgångar. Man står på imponerande raden 13-2-0-4 och målskillnaden 64-36, +28 mål ! 
Man har chockat hela Sverige med sin fina ishockey och starka defensiv som man (jag) absolut inte trodde på inför säsongen. 
På hemmaplan har man varit outstanding med raden 8-1-0-2 och målskillnaden 37-24. 

Man kommer till start med bra form då man vunnit 7/10 senaste matcherna och på hemmaplan är man bara besegrade av offensivt starka Leksand samt Karlskoga. 
Nu kliver man in i matchen som stora favoriter med all rätt. De är i så pass bra slag att Vita Hästen borde bli en mumsbit denna afton !

Vita Hästen: 

Laget ligger näst sist i tabellen med bedrövliga raden 3-3-3-10 och målskillnad 44-59, -15 mål ! 
Man ligger där nere o skvalpar precis som man (jag) trott inför säsongen och det sker ytterst få ljusglimtar från deras sida. 
I bortaspelet har man raden 1-1-0-8 och målskillnaden 18-31. Man är med det ligans näst sämsta lag och man kommer faktiskt med 7 raka förluster på bortais !

Sist mötte man Modo på bortaplan. Ett Modo som hade 6 raka förluster och det va perfekt tillfälle att vända sin negativa trend. 
Men trots sin 0-1 ledning i P3 så vände Modo till 2-1 i slutsekunderna och Vita Hästen fick åter igen åka hem med svansen mellan benen. 

Inbördes möten: 

De har bara mötts en gång denna säsong, det var för bara 1 månad sedan och då vann Oskarshamn med hela 6-2 trots bortaplan. Oskarshamn rivstartade och hade 0-3 redan efter halva matchen var spelad. 
2st Powerplay tog in Vita Hästen i matchen igen innan Oskarshamn gasade på igen och spelade ut dom fullständigt.
Allt Oskarshamn ska förlora detta hemma när de jagar ligasegern ser jag som högst osannolikt !

Tabellen: 

Oskarshamn hemmamatcher denna säsong: 

Vita Hästen: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Oskarshamn är ligans bästa hemmalag. 

✅ Vita Hästen är ligans näst sämsta bortalag. 

✅ Vita Hästen kommer med 7 raka bortaförluster. 

✅ För en månad sedan vann Oskarshamn med 6-2 på bortaplan när de möttes. 

✅ Oskarshamn snittar 3.7 mål framåt på hemmaplan medan V.H snittar bara 1.8 mål framåt på bortaplan. 

⚠️ Självklart finns alltid risken för underskattning när det skiljer så mycket på lagen. Men jag hoppas Oskarshamn är ödmjuka inför uppgiften och inte slutar jobba så hårt för varandra. Det är ju det jobbet som tagit dom till 1a platsen trots att ingen trodde på detta inför säsongen. 

Lycka till om ni ryggar detta speltips !

 

 

Tipsa om Speltips: Fortsätter segertåget ? HockeyAllsvenskan 21/11 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades