Speltips: Fortaleza – Sampaio Correa (2/6) Brasilien; Serie B

Grattis återigen alla som tog rygg på mitt speltips i Brasilien. Matchen mellan Corinthians och America MG slutade 1-0 vilket var tillräckligt för en vinst. Idag har jag återigen valt att reka en match i Brasilien, fast denna gången har jag valt att reka en från Serie B. Matchen som jag tänker reka idag är mellan Fortaleza och Sampaio Correa.

Speltips: Fortaleza – Sampaio Correa (2/6) Brasilien; Serie B

Fortaleza toppar tabellen i Serie B och har på 7 spelade matcher tagit 6 vinster och spelat oavgjort 1 gång. Man är alltså obesegrade såhär långt in och har gjort 16 mål framåt och släppt in endast 4. Man snittar alltså nästan 2.3 mål framåt och endast 0.6 insläppta. På hemmaplan är man ännu starkare där man har 4 vinster av 4 möjliga. Man har där gjort 10 mål och endast släppt in 2. Idag ska man ta emot ett lag som ligger i mitten av tabellen, Sampaio Correa.

Sampaio Correa ligger på 12:e plats i tabellen och har med sina 7 spelade matcher tagit 3 segrar, spelat oavgjort 1 gång och förlorat 3 gånger. På sina 3 spelade bortamatcher denna säsongen så har man vunnit 1, vilket var mot ett av bottenlagen. Dom andra 2 bortamatcherna har man förlorat med 3-1 och 2-0.

I inbördes möten mellan dessa lagen när Fortaleza spelat hemma så har hemmalaget vunnit 3/4 gånger. Man har spelat 1-0, 3-0, 2-2 och 3-0.

Jag tror det blir tufft för Sampaio att lyckas ta poäng idag och en stabil seger synas till 1.79 gånger pengarna på 10bet. Jag väljer att spela Fortaleza -1 (Asian lines) och önskar alla lycka till vid rygg. Glöm inte att spela efter er egen plånbok!

Saker som talar FÖR och EMOT

✅ 3/4 på hemmaplan har vunnits av Fortaleza

✅ Tabellskillnad och form

⚠ Det är fortfarande tidigt in på säsongen och allt kan ändras snabbt

Tipsa om Speltips: Fortaleza – Sampaio Correa (2/6) Brasilien; Serie B till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades