Speltips: Formtoppat hemmalag får tipset SHL 13/11

Tisdagens speltips kommer från SHL och jag har valt att lägga pengarna på mitt egna lag Frölunda Indians. Frölunda kommer med en kanonform och har verkligen hittat spelet på slutet. Denna kväll tar de emot Skellefteå som INTE har tagit 3 poäng på 9 omgångar. Formen talar för Frölunda !

Speltips: 

Karjala Cup är avslutad och äntligen drar SHL igång igen. Här ska tabell 2an Frölunda ta emot tabell 11an Skellefteå. 
Frölunda som är väldigt hemmastarka har hittat en bra defensiv grund och med stabilt målskytte klättrat och klättrat i tabellen. 
Skellefteå däremot har svårt att jobba hem segrarna och har bara 1 vinst på senaste 9 matcherna, och den kom i förlängning.
Här tror jag det kommer bli en jämn o tät match mellan 2st lag som på pappret ska vara i toppen och slåss. 
Men Frölunda hade inför uppehållet bäst form och bäst försvarsspel. Detta tror jag blir nyckeln till 3 nya poäng för Indianerna och spelar den raka 1an till 2.14 på Nordicbet !

Frölunda:

Laget ligger 2a i totaltabellen med raden 8-3-1-4 och målskillnad 43-35. 
På hemmaplan har Frölunda spelat 1-2 matcher mindre än övriga lag men ändå jobbat sig upp till sin andra plats. 
Inför sjungande hemmafans har de raden 5-0-0-2 och målskillnad 19-13. Och då var ena förlusten med hela 1-5 mot Luleå, annars hade man haft en otroligt fin målskillnad på hemmaplan. 
Totalt har Frölunda spelat 10 tävlingsmatcher på hemmaplan och man har vunnit 7 av dom redan vid full tid. 

Denna kväll tar man emot en annan förväntad kandidat i toppstriden men Skellefteå är väldigt svajiga i sitt spel just nu. 
Frölunda som hittade formen innan uppehållet med 4 raka hemmasegrar borde ha fin chans att förlänga sviten inför ett fullsatt Scandinavium !

Skellefteå: 

Laget ligger på en bedrövlig 11e plats. Det är ingenting man kunde tro inför säsongen och laget trupp borde inte ligga här nere. 
Bortaspelet har varit svagt och där har de raden 1-2-2-2 och målskillnaden 17-18 efter sina 7 matcher. 
Men det är inte bara bortaspelet som svajar. Trots flera skarpa målskyttar i laget så får de inte igång målproduktionen som de vill. 
Detta namnstarka lag har gjort 4e MINST mål i hela ligan och det duger såklart inte. Samtidigt har man också släppt in 6e mest mål och det finns en hel del att jobba med. Trots att man dominerar vissa matcher så lyckas man inte jobba hem 3 poäng ändå. 

Tittar man på dom 10 senaste matcherna i ligan så har man raden 1-4-5. Man har förlorat hälften av matcherna efter full tid och totalt har man förlorat 8 av dessa 10 matcher. 
Men trots den dystra formen så får man inte räkna bort dom, de har ett bra lag i grunden och kan tränaren få dom att tända till så blir detta en tuff nöt att knäcka för Frölunda. Men värdet finns absolut på hemmalaget i denna match !

Tabellen: 

Frölundas form sista 10 SHL matcherna:

Skellefteås form sista 10 SHL matcherna: 

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Frölunda har bra form med bl.a 4 raka hemmasegrar.

✅ Skellefteå har gjort 4e minst mål i SHL och saknar självförtroende framför målet. 

✅ Skellefteå har förlorat 8/10 senaste ligamatcherna. 

✅Frölunda har vunnit 7/10 senaste hemmamatcherna totalt i alla sammanhang.

✅ Frölunda vann förra mötet som var på bortaplan. (2-3 sd)

⚠️I grunden är det två jämna lag. Men när Frölunda har bra form och Skellefteå svag form och jag får 2.14 på rak 1a kan jag inte motstå. Värdet är högt på ett formtoppat Frölunda på hemmaplan !

Utgångstips 3-2 !

Lycka till om ni ryggar detta speltips !

 

 

Tipsa om Speltips: Formtoppat hemmalag får tipset SHL 13/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades