Speltips: Florida Panthers – Washington Capitals (23/2) USA; NHL

Visst hade jag rätt när jag skrev att båda lagen skulle släppa in minst 2 mål igår. Men jag hade ju hoppats att ett av lagen skulle vara lite mer dominerande och göra fler. Tyvärr rök vi på nattens NHL där matchen skulle sluta över 5.5 mål. Mitt speltips mellan Chicago Blackhawks och Ottawa Senators slutade 2-2 med förlängning hela vägen till straffar. Oavsett så väljer jag att fortsätta med NHL inatt då det visat sig ge bra utdelning under i princip hela 2018. Inatt har jag återigen valt målspel, men denna gången mellan Florida Panthers och Washington Capitals.

Speltips: Florida Panthers – Washington Capitals (23/2) USA; NHL

Panthers

Florida Panthers har spelat riktigt målrika matcher på senaste tiden om man bortser från förra mötet mot Toronto som bara slutade 1-0. Man förlorade 7-2 mot Winnipeg Jets, man vann med 3-6 mot Calgary flames, man vann med 3-4 mot Vancouver Canucks och man vann med 5-7 mot Edmonton Oilers. 4/5 senaste är alltså över 5.5 mål. Panthers snittar 6.56 mål i sinna hemmamatcher denna säsongen. Totalt så har man spelat 60% av dom över 5.5 mål. Panthers har släppt in minst 2 mål i 4/5 senaste hemmamatcherna och gjort minst 2 mål i 4/5. Idag möter man ett annat målrikt lag, Washington Capitals.

Capitals

Washington Capitals har precis som hemmalaget spelat väldigt målrika matcher på sista tiden. Av dom 5 senaste matcherna, så har 4 slutat över 5.5 mål. Den ända matchen som gått under linan är mot Buffalo Sabres och den matchen slutade precis under, 2-3. Washington har släppt in minst 2 mål i alla 5 senaste bortamatcherna man spelat, och gjort minst 3 i 4/5 senaste. Washington har spelat över 5.5 mål i 69% av sina matcher totalt denna säsongen, vilket är riktigt mycket.

Jag ser inte varför denna matchen skulle bli målsnål, men precis som n är Panthers mötte Toronto så kan ju allt hända. Men 1.64 i odds på över 5.5 på 10bet anser jag fortfarande vara för högt för att motstå inatt.

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Speltips: Florida Panthers – Washington Capitals (23/2) USA; NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades