Speltips: Florida Panthers – New Jersey Devils USA:NHL 27/11

Stort grattis till alla som valde att rygga min senaste match i NHL. Vi hade spelat över 5.5 mål i matchen mellan Pittsburgh Penguins – Colombus Blue Jackets. Efter 2 perioder så var spelet inne och 1.68 gånger degen hämtades. Idag går vi för den tredje raka och jag väljer att fortsätta i NHL. Nattens spel blir liknande och matchen spelas mellan Florida Panthers och New Jersey Devils.

Speltips: Florida Panthers – New Jersey Devils USA:NHL

Florida Panthers:

Man har spelat 21 matcher såhär långt och tagit 6 vinster,6 oavgjorda och 9 förluster. Man har en målskillnad på 69-78 och spelar väldigt ofta målrika matcher. På hemmaplan har man spelat över 5.5 mål i 75% av sina matcher, alltså i 6/8 matcher. Totalt om man lägger till sina matcher på bortaplan så har man spelat över linan i 66,7% av sina matcher. I sina senaste 5 matcher så har man spelat över 5.5 mål i 4 av dom. Idag ska man ta emot ett annat lag som också spelat mycket målrika matcher, New Jersey Devils.

New Jersey Devils:

Man har spelat 22 matcher såhär långt och tagit 9 vinster, 3 oavgjorda och 10 förluster. Man har en målskillnad på 65-72 och har precis som Panthers spelat väldigt målrika matcher. På bortaplan har man spelat över linan 5.5 i 72.7% av deras matcher, vilket motsvarar 8/11 matcher. Lägger man till matcherna som är spelade på hemmaplan så har man spelat över linan i 68.2% av sina matcher. I sina senaste 5 matcher har man spelat över i 3 av dom.

Inbördes möten:

Detta är väll det ända som talar emot idag då ingen av deras senaste 5 matcher har slutat över 5.5 mål. Men känslan säger att det går över idag och därför har jag valt att spela över 5.5 mål till 1.60 gånger pengarna på 10bet.

Lycka till vid rygg, nu går vi för tredje raka. Spela inte mer än din plånbok tillåter!

Tipsa om Speltips: Florida Panthers – New Jersey Devils USA:NHL 27/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades