Speltips: Florida Panthers – New Jersey Devils USA:NHL 27/11

Stort grattis till alla som valde att rygga min senaste match i NHL. Vi hade spelat över 5.5 mål i matchen mellan Pittsburgh Penguins – Colombus Blue Jackets. Efter 2 perioder så var spelet inne och 1.68 gånger degen hämtades. Idag går vi för den tredje raka och jag väljer att fortsätta i NHL. Nattens spel blir liknande och matchen spelas mellan Florida Panthers och New Jersey Devils.

Speltips: Florida Panthers – New Jersey Devils USA:NHL

Florida Panthers:

Man har spelat 21 matcher såhär långt och tagit 6 vinster,6 oavgjorda och 9 förluster. Man har en målskillnad på 69-78 och spelar väldigt ofta målrika matcher. På hemmaplan har man spelat över 5.5 mål i 75% av sina matcher, alltså i 6/8 matcher. Totalt om man lägger till sina matcher på bortaplan så har man spelat över linan i 66,7% av sina matcher. I sina senaste 5 matcher så har man spelat över 5.5 mål i 4 av dom. Idag ska man ta emot ett annat lag som också spelat mycket målrika matcher, New Jersey Devils.

New Jersey Devils:

Man har spelat 22 matcher såhär långt och tagit 9 vinster, 3 oavgjorda och 10 förluster. Man har en målskillnad på 65-72 och har precis som Panthers spelat väldigt målrika matcher. På bortaplan har man spelat över linan 5.5 i 72.7% av deras matcher, vilket motsvarar 8/11 matcher. Lägger man till matcherna som är spelade på hemmaplan så har man spelat över linan i 68.2% av sina matcher. I sina senaste 5 matcher har man spelat över i 3 av dom.

Inbördes möten:

Detta är väll det ända som talar emot idag då ingen av deras senaste 5 matcher har slutat över 5.5 mål. Men känslan säger att det går över idag och därför har jag valt att spela över 5.5 mål till 1.60 gånger pengarna på 10bet.

Lycka till vid rygg, nu går vi för tredje raka. Spela inte mer än din plånbok tillåter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.