Speltips: Flora Tallinn – Tammeka (6/6) Estonia; Meistrliiga

Igår blev det pengarna tillbaka efter en tråkig tillställning mellan Jönköping och AFC Eskilstuna. Vi har iallafall tagit 5 raka utan förlust, 3 vinster och 2 voids. Det viktiga är att fortsätta att unvika förluster! Idag fick jag gräva mig långt ner i en liga som levererade duktigt med pengar förra säsongen. Nämligen Meistrliiga i Estonia. Matchen som jag tänker dela som speltips idag är mellan Flora Talinn och Tammeka.

Speltips: Flora Tallinn – Tammeka (5/6) Estonia; Meistrliiga

Flora Tallinn ligger på 3:e plats i tabellen och har en riktigt imponerande offensiv. Man har lyckats göra 51 mål på 16 matcher vilket är ett målsnitt på 3.16 per match. Man ligger varje år och slåss i toppen och man är absolut inte nöjd med 3:e platsen man ligger på nu. Den senaste hemmaformen har dock inte varit speciellt imponerande då man vunnit 2 matcher och spelat oavgjort i 3. Vinsterna man tagit har varit med endast 1 måls marginal och idag ställs man inför en match mot 5:e platsen Tammeka.

Tammeka ligger endast 2 platser under Flora i tabellen. Men poängskillnaden mellan lagen är på hela 14 poäng och det är redan efter 16 matcher. Tammeka har endast 1 vinst på sina 5 senaste bortamatcher. Dom andra 4 matcherna har slutat 2-1, 4-1, 3-3 och 3-1. Man har alltså bara förlorat 1 av sina matcher med 3 måls marginal.

  • Inbördes möten:

På hemmaplan för Flora så har man inte förlorat mot detta lag på de 5 senaste mötena. Men man har spelat oavgjort 2 gånger och endast lyckats ta en seger med 3 måls marginal 1 gång.

 

 

 

 

 

Jag kommer att spela 3-vägs handikapp på Tammeka och att dom ska börja matchen med 0-3. Spelet hittas på antingen Unibet, Leovegas, 888sport eller Mr.green till exakt samma odds och det är 1.62 gånger pengarna. Jag önskar alla lycka till vid rygg och kom ihåg att inte spela mer än plånboken tillåter!

Saker som talar FÖR och EMOT spelet:

✅ Flora har bara vunnit 1/5 senaste hemmamatcher med 3 måls marginal.

✅ Tammeka har bara förlorat 1/5 senaste bortamatcher med 3 måls marginal.

✅ Inbördes möten har Tammeka bara förlorat 1/5  bortamatcher med 3måls marginal.

⚠ Om Flora har en bra dag så kan dom spotta in mål som inget annat lag.

  • Speltips: 3vägs hanikapp (Bortalaget börjar med 0-3
  • Odds: 1.62
  • Spelstopp: 17.30

Spelbolag:

 

Tipsa om Speltips: Flora Tallinn – Tammeka (6/6) Estonia; Meistrliiga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades