Speltips: Flamengo – Vitoria; Brasilien; Serie A 24/8

Fredagens speltips hittar vi i Brasilianska Serie A. Matchen ska spelas mellan ett av topplagen som är bland dom bästa hemmalagen som finns. Man ska ta emot ett av bottenlagen i tabellen som har haft stora problem i defensiven på den senaste tiden. Matchen som jag kommer reka är mellan Flamengo och Vitoria.

Speltips: Flamengo – Vitoria; Brasilien; Serie A 24/8

Flamengo:

Flamengo ligger på 3:e plats i tabellen och har på 19 spelade matcher tagit 11 vinster, 4 oavgjorda och 4 förluster. På dessa 19 matcher spelade har man gjort 29 mål framåt och släppt in 15. Man ligger just nu på 37 poäng med en mindre match spelad än Internacional som ligger på 41 poäng. På hemmaplan är man ännu starkare och toppar tabellen om man bara räknar matcher på egen arena. Man har på 10 spelade matcher i ligan tagit 8 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust. Idag ska man ta emot ett lag som ligger långt ner i tabellen och sliter hårt i försvaret just nu.

Vitoria:

Vitoria ligger på 17:e plats i tabellen och har på 19 spelade matcher tagit 5 vinster, 4 oavgjorda och 10 förluster. På bortaplan är man inte direkt bättre, på 10 spelade matcher har man 1 vinst, 2 oavgjorda och 7 förluster. Man har på dessa matcher bara gjort 9 mål och släppt in hela 27! Man kommer från en rekord dålig form just nu och har släppt in hela 15 mål på sina 4 senaste matcher på bortaplan! Försvaret är absolut inte tätt med resultat som 4-0, 4-0, 4-1 och 3-0 i dom senaste! Idag ska man ta emot ligans starkaste hemmalag och jag ser inte hur man ska klara av detta.

✅ Flamengo är ligans starkaste hemmalag

✅ Vitoria är i en rekord dålig svacka defensivt

Jag synar 2 spel inför denna matchen. Jag synar halvtids vinst till Flamengo till 1.73 gånger degen och även -1.5 till fina 1.97! Spelen läggs denna gången på Unibet.

 

Lycka till vid rygg! Spela inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Flamengo – Vitoria; Brasilien; Serie A 24/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades