Speltips: Fjolnir – Valur Island Pepsideild 4/6

Måndagens speltips hämtas från Island och det är en målrik match att vänta från våra nordiska vänner mellan Fjolnir och Valur. Här är de flesta mållinorna nertryckta i skorna men jag har hittat en kombo som smakar fint till sommarglassen.

Matchen:

Matchen jag valt ut är mellan tabell 5an Fjolnir och 6an Valur. Säsongen har nyss börjat och endast 6 omgångar är spelade. Fjolnir va förra året ett bottenlag och hamna på plats 10 medan Valur vann hela ligan. 
I år har Fjolnir öppnat bra medan förra årets vinnare Valur har blandat väldigt mycket och inte fått ordning på försvarsspelet alls. 
Här står Valur som klara favoriter enligt oddsen men jag håller inte riktigt med om att de är en klar vinnare. Jag tror Fjolnir har goda chanser att plocka poäng och tänker därför gå in på målmarknaden då båda lagen gör en del mål. Spelet BLGM + över 2.5 mål hittas till fina 1.86 på 10Bet och det hugger jag direkt när man ser hur lagen spelat sista tiden i ligan och cupen. 
2000 kr skickas in och jag räknar kallt med att få tillbaka 3720 kr när jag vaknar och loggar in på kontot !

Fjolnir: 

Laget ligger 5a efter 6 omgångar och kämpat ihop raden 2-3-1 och målskillnad 10-9. Målrika matcher avlöser varandra och lagen snittar alltså 1.5 mål framåt och bakåt. 
Tittar man på lagets form och hur laget spelat i ligan och cupen så finns en lång röd tråd. Laget har spelat BLGM i 10 raka matcher och över 2.5 mål i 6 av dom. 
Det indikerar såklart på att de har en pålitlig offensiv som levererar varje match men samtidigt ett försvar som läcker. 

Valur: 

Laget ligger överraskande bara på en 6e plats med raden 2-3-1 och målskillnad 9-8. Även Valur har ett målsnitt på 1.5 mål framåt och 1.5 mål bakåt. 
Tittar vi på Valurs senaste matcher i ligan och cupen har de spelat BLGM i 8/10 senaste och över 2.5 mål i 8/10 också. 
Det är två väldigt målrika lag som möts såhär tidigt av ligaspelet så verkar inget försvar satt sig än. 
Valur har annars en väldigt pålitlig offensiv då de gjort minst 2 mål framåt i 16/18 senaste matcherna !!! Den siffran viftar man inte bort som en fluga direkt. 
Med denna mediokra start av ligan så är jag säker på att de kommer ge allt för 3 nya poäng. Men underskattar de Fjolnir så kan det sluta som senaste mötet !

Inbördes möten: 

Tittar vi på dom färskaste mötena så har de mötts 3 ggr på 1 år. 1-1, 4-1 Valur och sist 4-2 Fjolnir. 
Senaste mötet var i Januari och då gällde cupen. Fjolnir vann med vackra 4-2 och Valur fick sig en riktig näsbränna trots stort favoritskap då med.

Lagens form sista 10 matcherna: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Båda lagen spelar BLGM och över 2.5 mål extremt ofta.

 Dom 2 senaste mötena har varit rena målfesterna med resultaten 4-1, 4-2. 

 Ett tidigare bottenlag som spelar bra mot ett tidigare topplag som blandar och ger. Upplagt för BLGM+2.5 mål 👌

 Fjolnir har spelat 1-1 i 4/10 senaste matcherna och står det 1-1 sent i matchen så kanske båda lagen är nöjda med poängen. 

Med all denna statistik som talar för spelet så tror jag detta slutar minst 2-1 till något av lagen och håller Valur som en liten favorit pga grundkapacitet. Men blir samtidigt inte ett dugg förvånad om Fjolnir trycker dit 2-3 mål igen. 

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Fjolnir – Valur Island Pepsideild 4/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades