Speltips: Fjolnir – Grindavik (14/6) Island; Pepsideild – 2.63 i odds synas

Grattis igen alla som ryggade mitt speltips inatt. Vi har nu tagit 11 vinster, 2 void och endast 1 förlust på dom 14 senaste tipsen jag delat. Nattens tips var över 2.5 mål i matchen mellan San Jose Earthquakes och New England Revolution. Redan i halvtid var resultatet 1-2 och matchen slutade tillslut 2-2. Idag har jag tagit fram ett speltips från Island som ger hela 2.63 gånger pengarna. Matchen som jag valt att dela här kommer spelas mellan Fjolnir och Grindavik.

Speltips: Fjolnir – Grindavik (14/6) Island; Pepsideild – 2.63 i odds synas

Fjolnir har startat säsongen under förväntning och har bara lyckats ta 9 poäng på 8 spelade matcher. Man har hittils 2 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster och ligger på 9:e plats i ligan. På hemmaplan har man inte varit något bättre än borta och står efter 4 matcher med 2 oavgjorda och 2 förluster. På alla 9 matcher spelade så har man gjort 11 mål framåt medans man släppt in hela 17. Idag ska man ta emot ett lag som startat betydligt bättre, Grindavik.

Grindavik har startat säsongen med 4 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster. Man ligger just nu på en 3:e plats och har gjort 9 mål framåt och släppt in 7. På bortaplan har man varit riktigt imponerande och inte förlorat ännu. Man har vunnit mot Keflavik och Vikingur Reykjavik samt tagit ett oavgjort resultat mot Stjarnan.

  • Fjolnir hemmastatistik samt Grindavik bortastatistik:

Det ända som talar emot detta spelet med dagens statistik är inbördes möten. Grindavik har bara lyckats ta en seger i 1/5 senaste matcherna medans Fjolnir har tagit 2 segrar. Dom andra 2 matcherna slutade 0-0 och 1-1.

Jag har valt att spela Grindavik DNB i denna matchen och det spelas till hela 2.63 gånger pengarna. Detta betyder alltså att vi får pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort.

Lycka till vid rygg och spela inte mer än plånboken tillåter!

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Form och tabell

⚠ Inbördes möten

Tipsa om Speltips: Fjolnir – Grindavik (14/6) Island; Pepsideild – 2.63 i odds synas till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades