Speltips: Fiorentina v Juventus (9/2)

För första gången sedan jag började reka på 5 Spades så åker jag på två raka förluster. Väldigt frustrerande och det har inte varit långt borta då det lika gärna kunna vara två raka vinster. Aja, allting har sin första gång. Har ni ryggat mina matcher så ska ni ha gått bra med plus iallafall. Nu är det viktigt att komma tillbaka med en smäll! Jag valde att inte spela på två dagar då jag inte gillade varken utbudet eller matcherna. Idag så har vi fredag och jag tycker mig ha funnit ett spel av värde. Vi vänder oss till Italien och riktar blickarna mot de klassiska mötet mellan Fiorentina v Juventus. Jag älskar fredagsmatcher. Vad finns bättre än en underhållande fotbollsmatch som man spelat på med en bira i handen och vet att man har en hel helg framför sig? Inte mycket!

Fiorentina v Juventus

11e placerade Fiorentina tar emot tabelltvåan Juventus ikväll. Vi tar en titt på tabelläget.

2. Juventus 23 matcher 59:15 59 poäng.

11. Fiorentina 23 matcher 33:29 31 poäng.

Fiorentina fem senaste matcher: W1 D2 L2

Juventus fem senaste matcher: W5 D0 L0

Fiorentina fem senaste hemmamatcher: W1 D3 L1

Juventus fem senaste bortamatcher: W5 D0 L0

Juventus är alltså enbart en poäng ifrån serieledarna Napoli. Och det känns som att man har hittat tillbaka till den form man en gång hade. Det är nämligen så att man endast har släppt in ett mål på dom 15 senaste matcherna. Man har vunnit sina 10 senaste matcher i ligan. Nu har Juventus ett champions league möte att se fram emot på tisdag emot Tottenham, men jag tror ganska starkt på att Allegri kommer att ställa upp med sina bästa mannar på plan ikväll. Ser ingen egentligen anledning till att inte göra det då man inte har ”råd” att tappa poäng om man ska vinna titeln. Man kommer senast från en fullständig 7-0 kross mot Sassuolo.

Fiorentina har tyvärr en del problem, formen är inte alls som den ska och man har endast en vinst på sina fem senaste matcher. Senaste matchen vann man borta mot Bologna med 2-1 men innan dess så åkte man på en snöplig hemmaförlust mot nästjumbon Verona med hela 4-1.

Skador

Skador Juventus: Barzagli (CB), Cuadrado(RW/LW) och Dybala (FW).

Tveksamma till spel: Costa, Howedes, Matuidi och Sturaro.

Skador Fiorentina: Laurini (RB) och Lo Faso (FW).

Trots Juventus skador på dessa ovan så tror jag att man tar hem denna match relativt enkelt då man har både Higuain samt Mandzukic på topp. Dybala har saknats i dom fyra senaste matcherna på grund av skador och Juventus har ändå gjort jobbet. Även Cuadrado har varit borta dom sex senaste matcherna.

Mer kännbart för Fiorentina är att man saknar sin ordinarie högerback Laurini.

Jag tycker att valet är enkelt här och oddset alldeles för högt på tabelltvåan Juventus och jag spelar en rak tvåa.

🏆 Serie A
⏱ Today 20:45
🇮🇹 Fiorentina v Juventus
✍ Juventus win
📊 1.86 (Bethard)
7️⃣ Units

Spelbolag: Bethard – Bonus: 200% upp till 1000kr

Juventus bethard

Tipsa om Speltips: Fiorentina v Juventus (9/2) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades