Speltips: Fiorentina – Spal; Italienska Serie A 22/9

Tyvärr så öppnade Rott Weiss essen allt för dåligt igår och släppte in 2 mål innan man gjorde 2 själv. Matchen slutade 2-2 och tyvärr tog vi en förlust. Idag har jag hittat ett fint spel i mitt kära Serie A. Även om jag redan delat detta tipset i min gemensamma dubbel med Jimmy så tänkte jag reka den lite mer detaljerat här på hemsidan. Matchen som jag har valt att dela här ska spelas mellan Fiorentina och Spal.

Speltips: Fiorentina – Spal; Italienska Serie A 22/9

Fiorentina har öppnat säsongen helt okej med 2 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust såhär långt. Man har gjort 8 mål framåt och släppt in 3. Man öppnade säsongen med en väldigt målrik match och spelade 6-1 mot Chievo. Efter denna matchen har man spelat mindre offensivt och dom senaste 3 matcherna spelade har slutat 1-1, 1-0, 1-0. Man spelade i torsdags mot Sampdoria och kommer antagligen ha ganska trötta ben i matchen som ska spelas mot spal idag.

Spal har öppnat säsongen långt över förväntan och befinner sig just nu på en 3:e plats i tabellen. Man har på 4 spelade matcher tagit 3 segrar och 1 förlust. 4 mål är gjorda framåt och 1 mål är insläppt. Man har spelat väldigt målsnåla matcher, 2-0, 1-0, 1-0 och 1-0. Förra säsongen spelade spal också extremt defensivt och i sina matcher hade man minst mål gjorda av alla lag i Serie A.

Inbördes möten:

Man har mötts 2 gånger såhär långt, den förra matchen slutade 0-0 och matchen innan det slutade 1-1.

Jag tror på en målsnål match då statistiken talar för sig själv. Samtidigt så kommer favoriterna in i matchen med trötta ben då dom spelat mot Sampdoria i torsdags. Jag har valt att spela under 2.5 mål i denna matchen och 1.81 får vi i odds på Unibet.

 

Lycka till vid rygg och spela inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Fiorentina – Spal; Italienska Serie A 22/9 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades