Speltips: Fiorentina – Chievo; Italienska Serie A 26/8

Grattis till alla som ryggade gårdagens speltips i Serie A. Napoli fixade över 1.5 mål precis som förespått och tog en Seger med 3-2 över Milan. Idag har jag tagit fram ännu ett speltips ifrån Serie A och denna gången är det mellan Fiorentina och Chievo.

Fiorentina – Chievo; Italienska Serie A 26/8

Fiorentina:

Jag förväntar mig mycket av Fiorentina denna säsongen då man förstärkt riktigt bra. Ser dom som riktigt farliga på offensiv planhalva med en spelarfavorit i Simeone på toppen. Man har även tagit ut Pjaca på vänstersidan och har en riktig klasspelare i Chiesa till höger. Man slutade på 8:e plats i tabellen förra säsongen och har helt klart förstärkt inför denna. Förra säsongen gjorde man mål i näst intill alla hemmamatcher som man spelade och jag ser ingen anledning att man inte fortsätter ikväll mot ett lag som inte är världens bästa defensivt.

Chievo:

Chievo har gjort mindre nämnvärda ändringar på truppen inför denna säsongen. Man inledde säsongen med en 2-3 förlust mot Juventus och man visade att man inte kunde stänga igen i backlinjen när man hade stabilt övertag. Man är inget bra lag alls på bortaplan och har på dom senaste 10 tagit 2 vinster, 1 oavgjord och 7 förluster. Man har släppt in minst 1 mål i första halvlek i 7/10 senaste bortamatcher.

Inbördes möten:

Fiorentina har tagit 8 raka vinster mot Chievo i Florencie och har gjort minst 1 mål i första halvlek i 7 av dessa matcher.

Det är alltså ett Fiorentina som förstärkt riktigt bra offensivt mot ett Chievo som inte blivit bättre defensivt. Kan också nämna att Sorrentino antagligen saknas i målet ikväll (Chievos förstamålvakt).

Jag tror på minst 1 mål i första halvlek för Fiorentina och väljer att spela det till 1.66 i odds på 10bet.

✅ Spelet har suttit i 7/8 senaste i Florence

✅ Chievo saknar sin målvakt Sorrentino

✅ Fiorentina har vunnit 8 senaste inbördes i Florence

Tipsa om Speltips: Fiorentina – Chievo; Italienska Serie A 26/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades