Speltips: Finn Harps – Wexford (3/8) Irland; Div 1

Hej! Tyvärr så rök vi på mitt förra speltips här på sidan och efter väldigt mycket medgång har vi nu stött på en liten uppförsbacke. Vi hade spelat Tampines halvtid senast och i 42:a minuten så släppte man tyvärr in 1-1. Men uppförsbackar är till för att brytas och idag har jag hittat ett spel i Irlands divison 1 där all statistik talar för samma resultat. Matchen som jag delar som dagens speltips kommer spelas mellan Finn Harps och Wexford.

Speltips: Finn Harps – Wexford (3/8) Irland; Div 1

Finn Harps ligger på delad andraplats i ligan med 41 poäng inspelade på 22 matcher. Man har tagit 12 vinster, 5 oavgjorda och 5 förluster. Man har gjort 30 mål framåt denna säsongen och släppt in 19 mål. Man kommer in i dagens match med en fin form, 4 vinster och 1 oavgjord. På dessa 5 senaste matcherna har man spelat 0-1, 0-0, 3-0, 0-1 och 0-1. Man har alltså inte släppt in ett ända mål på dessa matcherna och idag ska man ta emot ett av dom absolut sämsta lagen i ligan, Wexford.

Wexford ligger näst sist och har bara katastrofala Athlone bakom sig. Man har på 22 spelade matcher endast tagit 13 poäng, 3 vinster, 4 oavgjorda och hela 15 förluster. Man går in i dagens match med en riktigt dålig form då man bara gjort 2 mål på senaste 5 matcherna. Båda dessa målen kom i samma match vilket betyder att man endast gjort mål i 1/5 senaste matcherna.

Inbördes möten:

Alla inbördes mötena mellan dessa lagen har spelats väldigt målsnålt. Resultaten har gått lite åt alla håll men 5/5 senaste matcherna har slutat under 2.5 mål lagen emellan. Under 2018 så har lagen mötts 2 gånger varav Finn Harps vann på hemmaplan med 1-0 i första och den andra matchen slutade 1-1 när Wexford spelade hemma.

Idag spelar Finn Harps återigen hemma och med en riktigt bra defensiv form ska man ta emot ett Wexford som bara gjort mål i 1/5 senaste matcherna. Jag har därför valt att spela Finn Harps som vinnare och hålla nollan i denna matchen till fina 1.86 gånger pengarna på 10bet.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Finn Harps har hållt nollan i 5/5 senaste matcherna spelade.

✅ Wexford har bara gjort mål i 1/5 senaste matcherna spelade.

✅ Tabell och form

⚠ Ingenting som direkt säger emot spelet, men det räcker med 1 mål så kan hela spelet förstöras. Idag får vi hoppas man inte drar på sig någon onödig straff eller liknande.

 

Tipsa om Speltips: Finn Harps – Wexford (3/8) Irland; Div 1 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades