Speltips: FC Viktoria Plzeň – FC Tescoma Zlín (18/9) Tjeckien

FC Viktoria Plzeň – FC Tescoma Zlín

Motivation: Förra årets 2:a plats Plzen har öppnat ligan på bästa sätt och tagit 9/9 poäng på hemmaplan och 9/9 poäng på bortaplan såhär långt in i säsongen. Plzen toppar just nu tabellen med 14 gjorda mål och bara 1 insläppt på 6 matcher. Zlin slutade på 6:e plats förra säsongen och har öppnat starkt på hemmaplan, men idag ska dom spela borta var dom hittils har 3 raka förluster. Zlin ligger just nu på 10:onde plats med 6 matchjer spelade.

Plzen är hungriga efter ligaseger i år efter att ha slutat bara 2p bakom Slavia Prague förra året. Jag tror inte det blir några konstigheter för Plzen att fortsätta sin vinstsvit på hemmaplan ikväll och förväntar mig en stabil 2-0 seger.

Jag väljer att spela Asian -1 på Plzen och önskar er lycka till vid rygg!

Speltips: Plzen -1 (Asian)

Odds: 1.63

Spelstopp: 18.00

Spelbolag: Unibet

Tipsa om Speltips: FC Viktoria Plzeň – FC Tescoma Zlín (18/9) Tjeckien till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades