speltips: FC Union Berlin vs FC Kaiserslautern (25/9) Friska vindar från Berlin till 1.70

Fridens liljor blåser in från våning 2 idag och man andas in det med god självkänsla och ett rejält styrkebesked inför den nya veckan vi har framför oss. 6 av 7 rekar satt förra veckan och ända dagen vi inte fick äta semlor ihop var i torsdags, då bollen i Rumänien inte hade tillräckligt med luft att rulla över mållinjen. Men annars va europa veckan en fröjd i mångas ögon och det va säkert många som hade svårt att hålla tillbaka tårarna igår kväll när domaren blåste av 90 minuter i Schweiz.  Men gårdagen är historia. Idag börjar ett nytt äventyr i det jag kallar “Spargrisen”. I kombination med dagens rek på 5 spades, ska även 45 el chapos formas till en armè och förvandla 2000kr till 10.000kr på 30 dagar i det jag kallar “diciplinerat spelande” Spelen går att följa på min Spreadsheet framöver med daglig uppdatering http://www.spreadsheet.se/669867

Men dagens rek ska ej ignoreras. Den ska verkligen inte ignoreras. FC Union Berlin hemma mot FC Kaiserslautern i tyska andra divisionen känns som den perfekta “kickstarten” till 1.70. FC Union Berlin må ha vunnit 1 match och spelat oavgjort 2 på hemmaplan men Kaiserslautern  kommer till spel med 4 raka borta förluster på lika många matcher. 0-3,0-2,1-2,0-1. Man ligger dessutom sist i tabellen med 2 oavgjorda och 5 förluster på 7 matcher. 3/12 i målskillnad. Man har ännu inte tagit en seger i ligan. FC Union Berlin ligger på en 10e i plats men har spelat betydligt bättre fotboll än Kaiserslautern. 2 vinster, 3 oavgjorda och 2 förluster och 11/11 i målskillnad. Vill också tillägga att på hemmaplan har inte FC Union Berlin tappat poäng mot Kaiserslautern på dom 4 senaste möterna.

Jag synar 1,70 på FC Union Berlin idag. Lycka till men inte för mycket!

Speltips: FC Union Berlin @1,70

spelstopp: 20:30

spelbolag: Unibet

Tipsa om speltips: FC Union Berlin vs FC Kaiserslautern (25/9) Friska vindar från Berlin till 1.70 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades