Speltips: FC Saarbrucken vs TSV Schott Mainz (1/11) Regionalliga syd

Första reken från Maldiverna. Jag hade ingen igår. Folk efterlyste mig” Var är reken Kenny?” ja va är reken? tänkte jag. Jag får skylla på restiden och dåligt väder. Komiskt nog faktiskt. Det hade inte regnat på en hel månad innan vi kom hit. Igår regnade det hela dagen. Så det kanske va menat att man inte skulle  reka igår. Skiner solen så skiner oddsen. Vi gör ett nytt försök idag och vi gör det i Tyskland. Jag tror att solen har letat sig hela vägen ner till Saarbrucken idag.  Det är ju dom tyska lägre divisionerna man hämtar hem sin “lön” ifrån. Ta en titt på dagens match. El toro är utvilad.

FC Saarbrucken hemma mot TSV Schott Mainz. Toppen mot absoluta botten. FC Saarbrucken på en första plats med 11 segrar,3 oavgjorda och en förlust på 15 omgångar.37/11 i målskillnad möter sista placerade TSV Schott Mainz med 2 vinster, 3 oavgjorda och 10 förluster.16/32 i deras målskillnad.FC Saarbrucken  har inte förlorat någon av sina 6 senaste hemma matcher och dessutom inte tappat poäng på dom 10 senaste. Laget har dessutom spelat sina 4 senaste hemma matcher med att göra minst 3 mål och det har varit mot lag som är betydligt bättre än sina motståndare. Att vi får 1.86 på Saarbrucken gör över 2,5 mål idag måste synas. På samma sätt om den japanska matchen vi hade i söndags. Toppen mot botten. Ta rygg och lycka till. Men inte för mycket!

El toro- spreedsheat

Speltips:FC Saarbrucken över2,5 mål @1,86

Spelstopp: 14:00

Bolag: Unibet

Tipsa om Speltips: FC Saarbrucken vs TSV Schott Mainz (1/11) Regionalliga syd till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades