19:30
Speltips
Regional League West 18 april 2019

Speltips: FC Kitzbühel - USK Anif 18/4 Regional League West Österrike

Speltips:

Jag tror aldrig att jag har tagit mig så långt ner i ett serie systemet i österrike att man ska behöva ta av sig skid pjäxerna för att gå in på en arena. Men det spelas tydligen boll i den regionala Ligan även här. 

Fördelen med såna här ligor är att det är här man hittar oddsen som ingen annan letar efter, nackdelen är att man borde vara bosatt i utkanten för att få en kännedom av lagen. 

Jag har lovat mig själv att bara posta spel jag verkligen tror på och inte låta det blir ett överflöd och ett fiasko av det men jag väljer en units på denna matchen då jag inte känner till ligan men att jag tror att spelvärdet ligger i totalt antal mål i den här matchen. Annars hade inte bolagen som erbjuder asian över 3.25 lagt linan på 1.98 vilket procentuellt uträknat inte skulle gynna dom.

Finns denna lina på andra bolag som erbjuder 2,75 så ska man ta den direkt. Har man inte den turen och möjligheten som i mitt fall så får jag ta en lite större risk och tar den på unibet på över 3.25 tills vidare med halv insats tillbaka om det allt förmodan stannar på 3 mål 

FC Kitzbühel och USK Anif  har tillsammans gjort otroliga 113 mål tillsammans på 21 matcher vardera.Det är ett så sjukt målsnitt att slår man ut det på hemmalaget så snittar man 2,6 mål i varje match man spelar på hemma plan medans bortalaget snittar 3,29 !! mål per match i sitt bortaspel.

113 mål fördelat på 44 mål på hemmalaget och 69 mål på bortalaget. Bortalaget har alltså gjort 25 mål fler än FC Kitzbühel  och med den statistiken så finns det inte ett enda lag i denna regionalliga som är i närheten av den mål produktionen. Inte ens serie ettan är med i det racet.

Läser man av denna tabellen så finns det en rad siffror som talar för detta spelet. 67 procent av hemmalagets matcher har gått över 2,5 mål men 60 procent av bortalagets matcher har gått över 3,5 mål.Likaså över 4,5 mål har gått över linan i hälften av alla bortamatcher.

Gällande målspel vill jag också tillägga att hemmalaget har varit obesegrade i 14 raka matcher och har gjort mål i alla sina hemma matcher. Man är även obesegrad i 8 raka hemma matcher och har gjort 2 mål eller mer i dom 3 senaste matcherna man har spelat. Med den statistiken och infon följer också dom vanligste resultaten hur dessa 2 lagen har spelat hemma som borta. Lycka till vid rygg.

Min spelkupong/Units:

 

 

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips: FC Kitzbühel - USK Anif 18/4 Regional League West Österrike till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.98 över 3,25 i units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

18 april 2019

MATCHTID: 19:30

Spel: över 3,25
Insats: i units

ODDS: 1.98

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades