18:00
Speltips
Danmark Division 1 03 maj 2019

Speltips: FC Fredericia - Silkeborg IF 3/5 Danmark - Division 1

Speltips:

Det är inte ofta man rekar fotbolls matcher från danska divison 1 men när Silkeborg gästar Fredericia idag så gör man det som serieledare med 1 poängs marginal ner till tvåan Viborg och ett litet minus på kontot.

Det återstår 5 matcher av säsongen där Silkeborg ska avsluta 3 av dom på resande fot medans FC Fredericia har 3 försök att komma ikapp toppen då deras 3 av 5 sista matcher spelas på hemmaplan. Givetvis så ligger pressen på Silkeborg i den bemärkelsen att om man håller inbördes statistiken intakt och vinner så ökar man också  gapet ner till Viborg med 2 till 4 poäng, under förutsättning att Viborg förlorar sin hemma match mot Roskilde eller kryssar.

En tuff match för Viborg som kryssat flest gånger hemma än nåt annat lag i ligan men som normalt sett ska slå ett bortasvagt Roskilde. Ett annat senario hade varit om Silkeborg skulle förlora denna matchen, Viborg spelar kryss och Naestved vinner sin match mot ett betydligare lättare motstånd (Hvidovre) då står plötsligt 3 lag på 48 poäng medans Fredericia endast ligger 2 poäng bakom samtliga av dessa 3 lagen, så ja Silkeborg har allt att spela för om man vill behålla sin liga position som etta. 

Jag baserar mycket av denna reken på inbördes möten, att man aldrig har förlorat borta mot FC Fredericia och att man har ett tuffare program i form med 3 borta matcher av dom 5 återstående matcherna man har kvar att spela. Ett kryss är inte bra, vinst är det som gäller och en förlust är förödande om Viborg och Naestved vinner.

FC Fredericia:

Kortfattat om båda lagen är att hemmalaget blandar och ger på hemmaplan och har 6 vinster, 1 oavgjord och 7 förluster på 14 matcher. Total målskillnad 44/38 där man har gjort minst mål hemma och släppt in flest. Dock har nästan alla av dessa hemma matcher gått över 2,5 mål. Målskillnad hemma: 18/22

Silkeborg IF:

Är det näst bästa bortlaget med 7 segrar, 3 oavgjorda och 4 förluster och har en total målskillnad på 46/36. Målskillnad i bortaspelet 20/16 vilket gör att man släpper in i snitt ett baklängesmål per match. Mer än hälften av alla deras borta matcher har gått under 2,5 mål. 

Inbördes:

Hemma som borta har Silkeborg  vunnit 4 av dom 5 senaste matcherna mot Fredericia, borta mot Fredericia har Silkeborg ALDRIG förlorat och har på dom 8 senaste mötena vunnit 7 och spelat oavgjort 1. Deras 3 senaste borta möten i Fredericia New Stadium har slutat 1-2, 0-1 och 1-4.

Kupong/ Units:

Lägger 2 respektive 1 Units på Silkeborg Asian 0 och asian -1  av 2 anledningar. Silkeborg har 3 raka borta vinster mot Fredericia och har aldrig förlorat mot dom samt har gjort det första målet i 4 av dom 5 senaste inbördes mötena.

 

 

 

Tipsa om Speltips: FC Fredericia - Silkeborg IF 3/5 Danmark - Division 1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.96 vs 4.50 Silkeborg Asian 0 , Silkesborg Asian -1 2 units x 1 units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

03 maj 2019

MATCHTID: 18:00

Spel: Silkeborg Asian 0 , Silkesborg Asian -1
Insats: 2 units x 1 units

ODDS: 1.96 vs 4.50

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades