Speltips: FC Eindhoven – FC Dordrecht (23/2) Fotboll; Holland; Eerste Divisie

Efter att vi rök på mållinjen igår igen när vi behövde över 5.5 mål så har jag valt att pausa från NHL. Matchen igår slutade 3-2 mellan Panthers och Capitals och vi rök på mållinjen tyvärr. Idag går jag tillbaka till var jag känner mig mest hemma, fotboll. Denna gången beger jag mig in i Holland occh Eereste Divisie. Mathchen jag valt som speltips inför kvällen är mellan FC Eindhoven och FC Dordrecht. Detta är två extremt målrika lag. Jag har hittat ett odds värt att spela till 1.63 gånger pengarna. Idag vänder vi på smeten och tar tillbaka lite deg. Jag förväntar mig målkalas och varför kan ni läsa under.

FC Eindhoven – FC Dordrecht

Fotboll; Holland; Eerste Divisie

Eindhoven

Eindhoven har spelat 8/10 senaste matcherna med minst 4 mål. 9/10 av matcherna har man spelat minst 3 mål. Alltså endast 1 gång på 10 senaste har man spelat under 2.5 mål. Även om man kollar på hela säsongen och 25 matcher så är det extremt mycket mål. 80% av matcherna man spelat har gått över 2.5 mål och hela 91.7% på hemmaplan. Det är 3.56 mål per match i snitt totalt. Idag möter man ett annat riktigt målrikt lag med namn Dordrecht.

Dordrecht

Dordrecht har spelat 5/10 senaste matcherna med minst 4 mål. 8/10 av matcherna har det varit minst 3 mål i och endast 2 matcher är det mindre än 3 mål i. Totalt över hela säsongen så har man spelat 80% av sina matcher över 2.5 mål och på bortaplan är det 83.3%.

Det är alltså 2 extremt målrika lag. Båda lagen försvarar lika dåligt men gör alltid mål. Eindhoven ligger just nu på 15:e plats medans Dordrecht är på 11:e plats med bara 3 poängs skillnad. Jag har valt att spela över 3.0 mål i denna matchen på Leovegas, vilket känns extremt troligt och spelas till 1.63 i odds.

Tipsa om Speltips: FC Eindhoven – FC Dordrecht (23/2) Fotboll; Holland; Eerste Divisie till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades