Speltips: Falkenberg – Landskrona; Sverige; Superettan 11/9

Tyvärr så satt inte förra speltipset från min sida. Östers gick sin tredje mållösa match på sina bortamatcher denna säsongen och därav slutade matchen 1-0. Vi ser vidare idag och jag har tagit fram ett till spel från superettan. Dagens speltips kommer att vara i matchen mellan Falkenberg och Landskrona.

Speltips: Falkenberg – Landskrona; Sverige; Superettan 11/9

Falkenberg:

Man ligger på andraplats i Superettan och en promotion till allsvenskan blir allt närmre. Man har på 21 spelade matcher såhär långt tagit 14 vinster, 4 oavgjorda och 3 förluster. Man står då med 46 poäng och bara 1 poäng bakom förstaplatsen Helsingborg. På hemmaplan har man tagit 6 vinster, spelat oavgjort 2 gånger och förlorat 2. Man har på hemmaplan en målskillnad på 19-10. Man har hittat en väldigt fin fom i dom senaste matcherna och har tagit 4 raka segrar. I dom 3 senaste matcherna har man gjort hela 11 mål tillsammans.

Landskrona:

Man ligger i botten av tabellen på 15:e plats och slåss om att få stanna kvar i Superettan. Man har på 21 spelade matcher tagit 4 vinster, 6 oavgjorda och 11 förluster. På sina 21 spelade matcher har man alltså inte ens tagit hälften av Falkenbergs poäng. På sina 5 senaste matcher spelade så har man inte lyckats ta en ända seger utan man har 4 förluster och 1 oavgjord. I dessa 5 matcherna har man släppt in minst 2 mål i 4 av dom.

Inbördes möten:

Falkenberg står som vinnare i 3/3 senaste mötena. Man har vunnit med 2-3, 1-3 och 4-0 i dessa matcherna och man har gjort minst 1 mål i första halvlek i dom två senaste.

Jag har valt att spela minst 1 mål av Falkenberg i första halvlek eftersom man har en riktigt fin offensiv form medans Landskrona har sämre form än någonsin. Spelet hittas till 1.60 gånger pengarna på Mansionbet.

Lycka till vid rygg och spela inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Falkenberg – Landskrona; Sverige; Superettan 11/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades