Speltips: Falkenberg – Landskrona; Sverige; Superettan 11/9

Tyvärr så satt inte förra speltipset från min sida. Östers gick sin tredje mållösa match på sina bortamatcher denna säsongen och därav slutade matchen 1-0. Vi ser vidare idag och jag har tagit fram ett till spel från superettan. Dagens speltips kommer att vara i matchen mellan Falkenberg och Landskrona.

Speltips: Falkenberg – Landskrona; Sverige; Superettan 11/9

Falkenberg:

Man ligger på andraplats i Superettan och en promotion till allsvenskan blir allt närmre. Man har på 21 spelade matcher såhär långt tagit 14 vinster, 4 oavgjorda och 3 förluster. Man står då med 46 poäng och bara 1 poäng bakom förstaplatsen Helsingborg. På hemmaplan har man tagit 6 vinster, spelat oavgjort 2 gånger och förlorat 2. Man har på hemmaplan en målskillnad på 19-10. Man har hittat en väldigt fin fom i dom senaste matcherna och har tagit 4 raka segrar. I dom 3 senaste matcherna har man gjort hela 11 mål tillsammans.

Landskrona:

Man ligger i botten av tabellen på 15:e plats och slåss om att få stanna kvar i Superettan. Man har på 21 spelade matcher tagit 4 vinster, 6 oavgjorda och 11 förluster. På sina 21 spelade matcher har man alltså inte ens tagit hälften av Falkenbergs poäng. På sina 5 senaste matcher spelade så har man inte lyckats ta en ända seger utan man har 4 förluster och 1 oavgjord. I dessa 5 matcherna har man släppt in minst 2 mål i 4 av dom.

Inbördes möten:

Falkenberg står som vinnare i 3/3 senaste mötena. Man har vunnit med 2-3, 1-3 och 4-0 i dessa matcherna och man har gjort minst 1 mål i första halvlek i dom två senaste.

Jag har valt att spela minst 1 mål av Falkenberg i första halvlek eftersom man har en riktigt fin offensiv form medans Landskrona har sämre form än någonsin. Spelet hittas till 1.60 gånger pengarna på Mansionbet.

Lycka till vid rygg och spela inte mer än plånboken tillåter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.