Speltips: Exeter v Forest Green (31/1)

Ännu en frustrerande dag igår då det slutade helt mållöst mellan Millwall v Brighton. Chanser skapades, men inget av lagen var alls effektiva framför mål. Aja, sånt som händer, nu gäller det att komma tillbaka starkt igen. Nu har vi ett resultat på 8 av 10 spel inne. Idag är en ny dag med många premier league matcher igång, hela sju stycken rättare sagt. Men jag kände att jag inte ville gå in på dom matcherna då dom känns alldeles för ovissa. Jag var lite inne på båda lagen gör mål mellan Everton v Leicester men så har vi ju det där jäkla transferfönstret där det är sista dagen idag. Det ryktas bland annat om att Mahrez har lämnat en transferbegäran efter att Leicester har nobbat två bud från Manchester City. Kommer han att lämna? Om inte, kommer han att spela? Kommer han att leverera? Nej, pass på den matchen. Jag väljer tro det eller ej, trots att premier league är min starkaste liga att vända mig ner mot Englands lägre divisioner. Nämligen matchen mellan Exeter v Forest Green där jag anser mig ha hittat ett bra spelvärde.

Exeter v Forest Green

9. Exeter 27 matcher 38:33 48 poäng

23. Forest Green 29 matcher 31:51 26 poäng

Som ni ser så har Exeter nästan tagit dubbelt så många poäng som Forest Green. Exeter är endast tre poäng ifrån en slutspelsplats med en-två matcher färre än konkurrenters ovan i tabellen, om det är någon match man ska ta tillvara på så är det hemma mot nästjumbon i tabellen. Problemet med Exeter är bortaplan, där man har tagit betydligt färre poäng än hemma. På hemmaplan är man det fjärde bästa laget i ligan. På bortaplan har man endast tagit 18 poäng på 14 matcher och har en målskillnad på 18:22. Om vi kikar på hemmaplan så har man tagit hela 30 poäng på 13 matcher och har en målskillnad på 20:11.

Exeter fem senaste: W3 D0 L2.

Exeter fem senaste hemma: W5 D0 L0.

Forest Green fem senaste: W2 D0 L3.

Forest Green fem senaste borta: W0 D0 L5.

Det vi kan läsa av här är att Exeter är urstarka på hemmaplan samtidigt som Forest Green har en väldigt dålig bortaform. Nej, statistiken har sagt sitt. Jag väljer att investera sju units på en rak hemmavinst idag till ett väldigt fint värde.

🏆 League two
⏱ Today 20:45
🇬🇧  Exeter v Forest Green
✍️ Exeter win
📊 1.78 (Betsson)
7️⃣ Units

Spelbolag: Betsson – Riskfritt 100% upp till 1000kr. 

Exeter betsson

Tipsa om Speltips: Exeter v Forest Green (31/1) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades