Speltips: Everton – Swansea Fotboll 18/12

Everton – Swansea, Premier League

Matchen:

Dags för lite engelsk fotboll denna måndagskväll och det är Everton som hittat en plötslig toppform som tar emot Swansea som har stora problem på bortaplan just nu.
Detta är tabell 10an Everton hemma mot jumbon Swansea som ligger sist på plats 20.
Everton har sista månaden rykt upp sig ordentligt efter en tung period och levererat 4-1-0 på senaste fem matcherna, de har dessutom hållit nollan 4/5 i dessa matcher.
Swansea kommer hit ikväll med 1-1-3 sista fem matcherna men även 1-1-8 om vi ser lite längre tillbaka.
Everton har vunnit 3/4 senaste hemmamatcherna efter gått knackigt i början av säsongen och Swansea har 5 raka förluster på bortaplan.
Jag väljer att lägga pengarna på att Everton vinner denna match till fina oddset 1.80 hos Nordicbet !
Om formen hos båda lagen fortsätter ikväll så borde detta sluta typ 1-0,2-0 utan någon större publikvänlig fotboll. Rooney målskytt 2.70 ?

Statistik:

Everton har hemmaraden 5-0-3 och målskillnad 14-12
Swansea har bortaraden 1-2-5 och målskillnad 4-8

På dom 5 senaste matcherna har Everton målskillnad 11-1
På dom 5 senaste matcherna har Swansea målskillnad 2-7

Speltips: 1a

Odds: 1.80

Spelstopp: 21.00

Spelbolag: Nordicbet
100% insättningsbonus upp till 1000kr
+ 250kr gratisbet via denna länk

Lycka till om ni ryggar !

 

Tipsa om Speltips: Everton – Swansea Fotboll 18/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades