Speltips: Everton – Chelsea Fotboll 23/12

Everton – Chelsea, England Premier League

Matchen:

Äntligen Premier League igen och det är dagen innan Julafton, här hoppas jag ha hittat ett fint vinnande odds som ligger på den vackra och jämna siffran 2.00.
Det är Everton på plats 9 hemma mot Chelsea som parkerat på plats 3, två lag som spelat väldigt fin fotboll på slutet och jobbat hem flera segrar och bra målskörd.
Everton kommer senast från en 3-1 seger mot Swansea medan Chelsea kommer från en 2-1 seger i cupen mot Bournemouth med 2-1.
Everton har verkligen hittat formen på slutet och har vunnit 5/6 senaste matcherna och gjort totalt 14 mål framåt på dessa 6 matcher.
Chelsea har nu 3 raka segrar i ryggsäcken och vunnit 8/11 senaste matcherna så formen är det inte fel på.

Jag väljer att spela BLGM för båda lagen har en pålitlig offensiv, Everton har gjort minst 1 mål framåt i 10/10 senaste matcherna.
Chelsea har gjort minst 1 mål framåt i 10/11 senaste matcherna, oftast 2 och 3 mål t.o.m. 
Här tror jag båda lagens form håller i sig och det blir en tajt drabbning som lutar åt 1-1, 1-2.

Statistik:

Everton har hemmaraden 6-0-3 och målskillnad 17-13 efter 9 matcher.
Chelsea har bortaraden 6-1-2 och målskillnad 19-7 efter 9 matcher.

Senaste matchen mellan lagen slutade 2-1 till Chelsea i cupen, en match där Everton hade mest skott på mål och skapade mest hörnor trots bortaplan.
Nu ska de bjuda upp till dans inför hemmafansen och blir väldigt förvånad om detta spel inte sitter.

Speltips: BLGM

Odds: 2.00

Spelstopp: 13.30

Spelbolag: Betfinal
Bonus: 100% upp till 1000 kr
via denna länk.

Lycka till om du ryggar !

Tipsa om Speltips: Everton – Chelsea Fotboll 23/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades