Speltips: Europa League St.Gallen – Sarpsborg 08 26/7

Torsdagens speltips kommer från Europa League kvalet och det är mötet mellan St.Gallen och Sarpsborg 08 jag har investerat i. 
Här ser jag 2 målstarka lag med defensiva brister, perfekt upplägg för att kliva in på målmarknaden !

Speltips: 

Här möts Schweiziska St.Gallen och norska Sarpsborg 08 i Europa League kvalets första möte i kvartsfinalen. 
Detta är två väldigt målrika lag och båda lagen har bra näsa för vart målet står. 
Samtidigt är det inga lag som satsar på defensiven direkt utan det rasslar till ganska bra i eget nät också. 
Hemmalaget är såklart favoriter här men jag tror det kan bli en riktigt svängig match med många målchanser åt båda hållen. 
Jag kan inte låta bli att spela över 2.5 mål totalt i matchen till höga oddset 1.88 som LeoVegas dukar fram !

St.Gallen: 

Laget har precis börjat säsongsspelet och bara spelat en match. De började på bortaplan mot förra årets liga 2a Basel som nog alla känner till. 
Efter 90 imponerande minuter stod St.Gallen som segrade med resultatet 1-2 på tavlan. Det var en match med många målchanser och virriga försvar. 
15-21 i målchanser och 4-9 i skott på mål säger det mest. 
Tittar vi på St.Gallens förra säsong så slutade dom 5a i tabellen. Efter sina 36 matcher fick de målskillnaden 51-72 !!! Det ger ett målsnitt på 3.4 mål per match. 
På hemmaplan var de faktiskt det näst sämsta defensiva laget av alla. Trots sin 5e plats så släppte de in makalösa 35 mål på 18 matcher och snittade alltså 2 mål i baken i sina hemmamatcher ! 
I år ska de satsa på EL och säsongen har ju startat perfekt med att tvåla dit Basel. Positiva vibbar i klubben och i denna match kliver de in som ganska stora favoriter med all rätt. 

Sarpsborg 08:

Laget har spelat 16 omgångar i den norska Eliteserien. Just nu ligger de på en 6e plats med raden 7-5-4 och målskillnad 30-20. 
De snittar nästan 2 mål framåt och lite mera än 1 mål insläppt hittills. 
Sarpsborg 08 är stora underdogs i detta möte och står i 5.0 på att vinna. Men laget kommer med bra form och har 4-1, 4-0, 2-0 på dom 3 senaste matcherna.
På dom 10 senaste matcherna har de 7 vinster och detta offensiva lag ska verkligen inte underskattas av St.Gallen. 
I förra rundan slog man ut isländska laget Vestmannaeyjar med totalt 6-0 och spelmässigt körde över dom och vann rättvist. 
Nu blir det såklart ett mycket tuffare motstånd men St.Gallen har nyss börjat säsongen och de defensiva problemen kvarstår från förra säsongen. 
Pass upp för skrällvarning här säger jag !

St.Gallens målform under lång tid tillbaka:

Som ni ser är det väldigt målrikt när St.Gallen spelar fotboll och 16/19 senaste matcherna har det blivit minst 3 mål i. 

Sarpsborg 08s målform under lång tid tillbaka:

Även Sarpsborg 08 kan bjuda på målfester och 13/19 senaste har det blivit minst 3 mål i. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Båda lagen gör mycket mål och släpper in många mål. 

✅ St.Gallen snittade 3.4 mål i sina matcher förra säsongen. (Denna säsong har precis börjat)

✅ Sarpsborg 08 snitar 3.1 mål totalt i sina matcher denna säsong. 

✅ Detta spel har suttit i 16/19 senaste matcherna för St.Gallen vilket ger oddset 1.88 väldigt högt värde. 

⚠️ Första mötet av två kan vara stelt inledningsvis innan matchen öppnar sig. 

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Europa League St.Gallen – Sarpsborg 08 26/7 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades