Speltips: Europa League Returmöte 30/8

Torsdagens speltips kommer från Europa League och det är returmötet mellan danska Bröndby och belgiska Genk jag spelat på. Här tror jag returen blir lika målglad som första mötet (5-2 Genk) och tycker jag hittat ett väldigt högt odds sett till förutsättningarna.

Speltips: 

Dags för returmöte och det var Genk som vann för mötet i en helt galen målexplosion. 
Målchanserna haglade åt båda hållen men det var Genk som var mest effektiva och gick till halvlekspausen med 2-0. Bröndby kom ut som ett nytt lag och tryckte in 2 mål på 6 minuter och det var match igen ! 
Men Genk accelererade åter igen och avslutade matchen med att sparka in ytterligare 3 mål och slutsiffran skrev till 5-2 ! Nu har Bröndby hemmaplan och måste alltså göra minst 3 mål annars är man utslagna. 
Kontringsskickliga Genk älskar nog dessa förutsättningar och visst kommer det hagla målchanser även här. 
Jag spelar BLGM+2.5 mål till fina 1.80 hos Betfinal !

Bröndby: 

Våra danska grannar har en tuff uppgift denna afton. Att göra minst 3 mål framåt och samtidigt hålla nollan bakåt är inget som sker ofta i Europa League. Denna säsong har man startat lite knackligt i ligaspelet med raden 4-1-2 och målskillnad 10-7 efter sina första matcher. Det annars så superoffensiva Bröndby som öste in mål förra säsongen verkar känna av tappet från sina offensiva spelare. Teemu Pukki såldes till Norwich ochBesar Halimi såldes till Mainz. Men viktigast var att laget skyttekung Wilczek stannade och han har fortsatt leverera denna säsong med 5 mål första 7 matcherna och gjorde även det viktiga 2-2 målet i förra mötet.
Ska man ens ha någon chans att ta sig vidare så är det full fart framåt som gäller och självklart kommer det lämnas mycket ytor defensivt när Genk bryter uppspel och ställer om !

Genk: 

Laget har öppnat denna säsong på ett riktigt start sätt och bibehållt deras kanonform under en längre tid nu. 
I ligaspelet har man öppnat med raden 4-1-0 och målskillnad 13-4. Med det leder man ligan och har nu vunnit 6 raka matcher och totalt vunnit 18/19 senaste matcherna !! Man kommer med riktigt bra självförtroende och de 5 målen i första mötet visar ju vad de kan när allting stämmer offensivt. 

I förra ligamatchen vann man med 3-2 på hemmaplan mot Waasland-Beveren trots att man missade TVÅ straffar ! 
Den offensiva formen är bra och här har jag svårt att se dom gå av planen mållösa efter förra mötets uppvisning.
Även väldigt viktigt att de fick behålla måltjuven Mbwana Samata till denna säsong. Han har gjort 8 mål på dom 5 senaste matcherna och gjorde hattrick i första mötet. Pass upp för honom som målskytt !

Lagens målform sista 5 matcherna: 

Här ser ni hur lagens senaste 5 matcher ser ut. Det görs en hel del mål men även försvaren har lite att jobba på.
Perfekt för detta speltips !

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Genk är i en galen offensiv form och öser in mål. 

✅ Bröndby måste göra minst 3 mål annars är de utslagna, borde bli massor av ytor i omställningarna för Genk.

✅ Första mötet slutade 5-2 och det haglade målchanser. 

✅ Detta speltips har suttit i 4/5 senaste för Bröndby.

✅ Detta speltips har suttit i 4 raka för Genk. 

⚠️ Genk har ingen anledning att gå framåt när de leder med 3 mål. De kan parkera bussen och döda tid första halvlek och försöka få med sig 0-0 till pausen. 

Lycka till om ni ryggar detta speltips !

 

Tipsa om Speltips: Europa League Returmöte 30/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades