Speltips: Europa League Napoli – Leipzig 15/2

Gårdagens rek på “Ryssland” satt som en smäck fram till minut 16, sedan rasade de ihop totalt och släppte in 2 mål på 3 skott så reken missades. Så jäkla onödigt och dåligt men får bita ihop och ta nya tag ikväll. 
Dagens speltips kommer från Europa League och jag tror hemmalaget kommer ha uppvisning inför hemmafansen ! 

Matchen: 

Europa League och 16-dels final mellan Napoli och Leipzig. Två lag som förknippas med offensiv kraft och lite rock n roll fotboll för mig. 
Det är utslagsfasen nu och det är ett dubbelmöte som avgör vem som går vidare. Medan Napoli leder hela Serie A före Juventus så ligger Leipzig på en 2a plats i Bundesliga. 
Jag kommer här syna oddset 2.15 på att Napoli vinner på hemmaplan och kan verkligen inte förstå det höga oddset Betsafe erbjuder i skrivande stund. 
Uefa uppdaterade nyss att Mertens är avstäng men det spelar ingen roll alls i mina ögon. Napoli har både mer erfarenhet och kvalité i sitt lag än vad Leipzig har. 

Napoli är sylvassa i sina omställningar och kontringar och Leipzig kommer inte våga pressa högt här på bortaplan. Napoli kommer alltså få hålla bollen och dominera matchbilden och styra allt. 
Trots att Napoli såklart prioriterar ligan så får man inte glömma att Leipzig gör det med. Men Europa League innebär stora pengar också och inför hemmafansen är det inte tillåtet att bänka stjärnor och göra plattmatcher när hela världen tittar på. 
Nej med den enorma form Napoli har och svajiga försvar Leipzig besitter sista tiden så kan jag inte låta bli den raka 1an här !

Napoli: 

Napoli är ett otroligt starkt hemmalag och har raden 9-2-1 och målskillnad 29-8 inför hemmafansen i ligan. Enda förlusten kom mot Juventus och det kan man inte klandra dom för. Sedan har de 2 kryss mot Fiorentina och Inter, 2 lag som jag anser vara bättre än Leipzig i dagsläget. 
Annars har de flera imponerande segrar mot bättre motstånd som 2-1 Milan, 3-2 Sampdoria och sist 4-1 mot Lazio och det var överkörning modell större ! 
Jag kan verkligen inte se en annan utgång än att Napoli plockar hem en otroligt viktig hemmaseger i dessa dubbelmöten. Man kan inte ge bort Europa League och har här ett ypperligt tillfälle att gå vidare med denna enkla lottning. 

Leipzig: 

Leipzig ligger alltså 2a i Bundesliga men det är verkligen inte deras bortaspel som tagit dom dit. De har borta raden 4-2-5 och målskillnad 12-17 och placerar sig bara på plats 7 i “borta tabellen”. 
Då ska vi tänka på att Bundesliga är sprängfyllt av lag som inte är i närheten av Napolis kaliber.
Leipzig har spelat okej i ligan sedan Emil Forsberg skadade sig, men det märks att de saknar sin mittfältsmotor. Hans eviga springande hade behövts här och kommer lämna ett stort hål på mittfältet.

Nej detta blir en ensidig matcher tror jag, Napoli kommer dominera bollinnehavet och jag sätter utgångstipset till 2-0 !

Statistik och form: 

Napoli har raden 9-0-1 senaste matcherna med totala målskillnaden 21-7. 
Leipzig har raden 4-3-3 senaste matcherna med totala målskillnaden 16-12. 

Ska man fläska på en större insats skulle jag invänta elvorna. 
Vissa forum hävdar att stjärnor ska vilas inför viktiga ligamatcher. Andra säger att ordinarie lag förväntas starta. 
60 min innan start vet vi men 1an ska synas på detta överodds !

Lycka till om ni tar rygg !

 

 

Tipsa om Speltips: Europa League Napoli – Leipzig 15/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades