Speltips: Europa League Kval Torsdag 12/7

Torsdagens speltips kommer från Europa League kvalet och det är mellan Isländska serieledarna Stjarnan och Estländska serieledarna Nomme Kalju. 
Detta är två EXTREMT målrika lag och när ni ser deras målsnitt längre ner i reken kommer ni sätta eran O´boy i halsen. 
Här kliver jag in på ett överspel och kan verkligen inte förstå detta odds. Jag tackar o tar emot !

Europa League Kval: 

Europa League kvalet är igång och detta är första rundan i detta dubbelmöte. 
Isländska Stjarnan som toppar sin liga och ligger på plats 312 på världsrankingen tar emot Nomme Kalju som även dom toppar in liga och ligger på plats 238 på världsrankingen. 
Stjarnan står som favoriter på 1.80 men att spela 1X2 på denna match vågar jag absolut inte göra. 
Det är två lag som har 5ans växel i när de spelar fotboll. Det är full fart framåt och lagen ÖSER in mål men släpper till en del också.
Publikvänligt absolut, även perfekt att syna ett målspel ! 
Det skriker över 2.5 mål men när LeoVegas ger 1.64 på Asian över 2.0 mål så skickar jag in degen utan att tveka. Safety first !

Stjarnan: 

Laget toppar den Isländska ligan före suveräna Valur. 12 omgångar är spelade och de står på raden 7-4-1 och 29-16 i målskillnad. 
På hemmaplan har de raden 3-3-1 och imponerande målskillnaden 19-11. Det ger ett målsnitt på 2.7 mål framåt och 1.6 mål bakåt. 
Ca 4.3 mål totalt blir det i snitt på hemmamatcherna och raggarfotboll är ett ord som passar bra här. 
Förra årets EL äventyr slutade snabbt då de mötte för bra motstånd i Irländska Shamrock Rovers. Båda matcherna slutade 0-1 och satsar de på att ta revansch. 
Laget har fått igång målskyttet tack vare den 26 årige Hilmar Halldorsson som blommat ut denna säsong.
Förra året gjorde han 10 mål på 22 matcher. Iår har han gjort 13 mål på 12 matcher !
Ja ni läste rätt. Han dominerar skytteligan och har gjort mål i 10/12 matcher och otroliga 13 mål på dessa 12 matcher. Ordet formtopp är i underkant och om jag hittar ett bolag som erbjuder ett odds på honom som målskytt tänker jag spela det.

Nomme Kalju: 

Laget toppar sin liga med raden 13-5-0 och målskillnad otroliga 68-21 ! På bortaplan har de spelat 9 matcher och har raden 4-5-0 och målskillnad 29-11.
Det ger ett målsnitt på 3.2 mål framåt och 1.2 mål bakåt. Deras totalt målsnitt i matcherna ger alltså 4.4 mål och dagens lina på 2.0 känns kanske larvig va ?
Nommes Kalju är extremt svårslaget och ska man räkna till 3 förluster så får du backa bandet hela 33 matcher ! Då är 22 av dom segrar ! 
Även detta lag har en stor målkung i laget och det är 28 årige brassen Liliu. Han har gjort mål i 15/18 matcher denna säsong.
Totalt har han gjort 22 mål på dessa 18 matcher och även han är i sin livs form.
Laget vann med 16-0 sist i cupen och då stod han över inför denna match som är viktigare. 

Lagens målform sista 20 hemma respektive bortamatcherna:

Tittar man på dessa 20 senaste hemmamatcherna kan man få fram dessa % siffror.
Över 2.0 mål har gett:
Vinst = 75 % av matcherna. Insatsen tillbaka 20 % och förlust i 5%

Tittar man på dessa 20 senaste bortamatcherna kan man få fram dessa % siffror.
Över 2.0 mål har gett:
Vinst = 85 % av matcherna. Insatsen tillbaka 10 % och förlust i 5%

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Stjarnan har snittet 4.3 mål totalt i sina hemmamatcher denna säsong. 

✅ Nommes Kalju har snittet 4.4 mål totalt i sina bortamatcher denna säsong.

✅ Båda lagen har varsin skyttekung i sin livs form !

⚠️ Inget av lagen har stor erfarenhet av Europaspel och för flera av spelarna är det deras största match i karriären.
Nervösa eller supertaggade ? Självklart finns det risk för en stel inledning innan spelarna kommit in i matchen. 

Lycka till om ni tar rygg !

 

Tipsa om Speltips: Europa League Kval Torsdag 12/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades