Speltips: Europa League Kval Returmöte 2/8

Torsdagens speltips kommer från Europa League kvalet och returmötet mellan Sarpsborg 08 och St.Gallen. 
Jag rekade över 2.5 mål till 1.88 i första mötet och den matchen vann St.Gallen med 2-1 trots rött kort efter 5 min. 
Nu i returen finns det ett spel på målmarknaden som jag bara inte kan motstå. 1.80 är oddset och detta kommer droppa !

Speltips: 

Här möts två extremt målfarliga lag. Det syntes framförallt i första mötet då det haglade chanser. 
St.Gallen spelade hemma och fick rött kort direkt efter 5 min. Sarpsborg la upp bollen till frispark och drog till med ett otroligt vackert frisparksmål. 0-1 6 min och rejäl uppförsbacke för St.Gallen. Men trots 1 man mindre kämpade dom på och visade enorm kämpaglöd och vände faktiskt matchen till 2-1 ! Chanser fanns åt båda hållen och herregud vilken rolig match det var att se på. Den kunde/borde slutat 3-3 istället för 2-1. Med detta utgångsläge och målrika lag så tänker jag lägga 3 Units på BLGM till fina 1.80 hos 10Bet. Jag misstänker att detta fina odds kommer rasa ju närmare start vi kommer. 

Sarpsborg 08:

Laget ligger 6a i norska ligan och 5a i hemmatabellen. Där har de raden 5-2-2 och målskillnad 21-10 efter sina 9 matcher. 
Det ger ett målsnitt på över 2 mål framåt och över 1 mål insläppt. 
10 tävlingsmatcher på hemmaplan denna säsong och har gjort minst 1 mål framåt i 9/10 matcher.
Att Sarpsborg bjuder på underhållning i sina hemmamatcher är det ingen tvekan om. Deras hemmamatcher innehåller näst högsta målsnittet i hela ligan och fansen har fått se ett målsnitt på höga 3.4 mål denna säsong !
Nu ligger de under med 2-1 inför denna match och på hemmaplan är det bara seger som gäller.
Med fansen i ryggen är jag övertygad om att det kommer slå gnistor även om denna drabbning !

St.Gallen: 

Laget har precis startat sitt ligaspel och endast 2 omgångar är spelade. I första matchen “skrällde” de borta mot storlaget Basel och vann med 1-2 på stopptid. (Helt välförtjänt om man tittar på statistiken) 
I andra omgången varnades jag från insatta kollegor att fokus låg på denna match och en plattmatch låg i fatet. 
Oddset höjdes snabbt och bortalaget Sion tog snabbt en 0-2 ledning till halvlek. Ett par byten satte fart på St.Gallen och sedan började målfesten. Andra halvlek slutade 2-2 och matchen totalt 2-4. St.Gallen spelade upp sig ordentligt i andra men försvaret gick bort sig för mycket och blev straffade direkt. 
Detta offensiva lag kommer alltså med en 2-1 ledning i ryggen. Sarpsborg förväntas föra matchen och det passar St.Gallen perfekt att få ligga på kontringar. Detta kan bli en RIKTIGT bra underhållning om båda dessa lag trampar gasen i botten direkt som förra matchen !

Lagens målform sista 5 matcherna: 

Sarpsborg 08s senaste 10 hemmamatcher:

St.Gallens 10 senaste bortamatcher: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Sarpsborg 08 har målskillnad 16-6 sista 5 hemmamatcherna. 

✅ St.Gallen har målskillnad 7-11 sista 5 bortamatcherna. 

✅ Första mötet slutade 2-1 till St.Gallen men det fanns massor av målchanser åt båda lagen som borde resulterat i fler mål.

✅ St. Gallen har spelat BLGM i 9/10 senaste bortamatcherna. 

✅ St.Gallen är det bättre laget i grunden, att vända 0-1 till 2-1 med 1 man mindre visade verkligen det. 

⚠️ 1-0 räcker för Sarpsborg 08 så det finns en risk att de börjar försiktigt för att sedan gasa på i andra halvlek.
Händer detta kan matchbilden vara låst länge då St.Gallen inte behöver gå framåt. 

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Europa League Kval Returmöte 2/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades