Speltips: Europa League Kval – Final 23/8

Torsdagens speltips kommer från Europa League kvalet och det är grekiska Olympiakos som tar emot engelska Burnley. 
Här tror jag grekerna kommer gå ut stenhårt och väljer att ta rygg på hemmalaget. Här skiljer det ganska mycket i odds mellan bolagen och Nordicbet sticker ut hakan och har högst odds i skrivande stund. 

Speltips: 

Här möts hemmastarka greker som förlorar extremt sällan på hemmaplan och engelsmän som inte fått i ordning på målskyttet än. 
Grekerna är stora favoriter och oddset droppar ganska ordentligt men ett bolag släpar fortfarande så det gäller att skynda o fynda här. 
Olympiakos kommer utvilade då deras säsong inte börjat än medan Burnley har fått 3 dagars mindre vila sedan förra matchen + lite restid till Grekland innan förberedelserna kunde komma igång. 
Tror på starkt hemmatryck och en målsnål hemmaseger. Nordicbet ger 1.76 i skrivande stund för den raka 1an medan andra bolag ligger mellan 1.60-1.70 !

Olympiakos: 

Den grekiska liga 3an förra säsongen är otroligt hemmastarka. Förra säsongen fick de raden 11-2-2 och målskillnad 34-10 ! 
På dom 20 senaste hemmamatcherna har man raden 13-4-3. Och då va ena förlusten mot Juventus i CL som man inte behöver be om ursäkt för. 
Innan denna omgången slog man ut Schweiziska Luzern med totat 7-1 i målskillnad och ingen snack om saken. 
Till start kommer man med 2 anfallare i absolut toppform och sprutat in mål på slutet. I dubbelmötet med Luzern gjorde Guerrero 3 mål och Christodoulopoulos 4 mål ! 
Kan detta hemmastarka Olympiakos håla ihop lagdelarna även denna gång kommer Burnley med sin svaga offensiv få det tufft att komma igenom. 

Burnley: 

Laget har spelat 2 omgångar av årets Premier League säsong än så länge. Första matchen slutade 0-0 hemma mot Southampton och det va inte  mycket till underhållning i den matchen. 
Nu i söndags spelade dom hemma mot Watford och de flesta räknade med bra chans till 3 poäng inför hemmafansen. 
Men trots några defensiva värvningar med bl.a Joe Hart till målet så släppte de till väldigt mycket chanser. 
Watford vann matchen med 1-3 till slut och hade inga problem att avvärja Burnleys offensiva försök sista halvtimmen. 
Till start saknar man 2a målisen Lindegard, 3e målisen Nick Pope och S. Defour och R.Brady som är långtidsskadade. 
Burnley kommer alltså till start med den svajige Joe Hart i målet och sedan en junior som backup. Tror nog Hart fått direktiv att ta det lite lugnt i de tuffare närstriderna längs marken och hålla sig ifrån bråk. 
Extremt tuff uppgift och jag tror Burnley kommer parkera bussen och försöka hålla 0-0 så länge det går. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Olympiakos är extremt hemmastarka och förlorar sällan. 

✅ Burnley är inne i en offensiv svacka med endast 1 mål på 5 matcher. 

✅ Burnley har vilat 3 dagar mindre än Olympiakos och inte förberett sig lika många dagar.

✅ Olympiakos har 2 anfallare som är stekhete med 3+4 mål sista 2 matcherna. 

⚠️ Burnley är mästare på att spela 0-0 och gjort detta i 3/4 senaste matcherna och spelat X i 6/10 senaste matcherna.

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Europa League Kval – Final 23/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades