16:00
Speltips
Serie A 04 april 2019

Speltips: Ett hemmalag som måste ta poäng. Serie A 4/4

Speltips: 

Mitt första speltips efter återkomsten hittar vi såklart i Serie A. Ett starkt Atalanta ska ta emot ett Bologna som krigar i botten för att hålla sig uppe. Atalanta ligger precis vid gränsen till Europaspel och har inte råd att tappa poäng eftersom man har Roma, Sampdoria och Torino tätt bakom i tabellen. Bologna måste också försöka ta poäng för att hålla sig säkra från relegering, men Atalanta lär vara för starka och historian upprepar sig imorgon.

Atalanta:

Man ligger som sagt på 6:e plats i tabellen och måste ta poäng såhär i slutet av säsongen om man vill hålla sig på en plats till Europa League. Man ligger endast 1 poäng framför Roma och 3 poäng framför Sampdoria och Torino. Det är alltså hård press på att ta poäng i denna matchen och kollar man på Atalantas spel under denna säsongen så ska dom klara denna uppgift galant. Atalanta har alltid hanterat Bologna bra och sitter med 6 raka vinster lagen emellan. 

På Atalantas 10 senaste matcher har 5 lag lyckats ta poäng. Men kollar man närmare på lagen dom mött så är det 4 storlag som klarat av detta. Napoli, Juventus, Roma och Milan. Idag blir det stor skillnad när man möter ett bottenlag på egen arena.

Bologna:

Man ligger på 17:e plats i tabellen och har hittat en lite bättre form i dom senaste matcherna. Man har lyckats ta 3 raka segrar men idag tror jag det kommer ta stopp. Historian talar för sig själv och man har nästan aldrig lyckats ta poäng mot Atalanta som detta året är mycket starkare än vanligt. Helt tillbaka till 2009 måste man ta sig för att se Bologna vinna i Bergamo.

På Bolognas 10 senaste bortamatcher har man bara lyckats ta 2 vinster, 3 oavgjorda och 5 förluster.

Atalantas 10 senaste hemmamatcher:

Bolognas 10 senaste bortamatcher:

Lagens senaste 5 matcher i Bergamo:

Jag tror alltså på att Atalanta fixar ännu en seger imorgon och kommer gå in på 2 spel i denna match.

 

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Speltips: Ett hemmalag som måste ta poäng. Serie A 4/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.59 & 1.78 (Asian Lines) Atalanta -0.75 & Atalanta -1 2000kr N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

04 april 2019

MATCHTID: 16:00

Match: Atalanta - Bologna
Spel: (Asian Lines) Atalanta -0.75 & Atalanta -1
Insats: 2000kr

ODDS: 1.59 & 1.78

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades