21:00
Speltips
la liga 2 08 april 2019

Speltips: Ett hemmalag som har betydligt mer att spela för? La liga2 8/4

Speltips:

Vi har startat bra sen återkomsten efter första segern mot Atalanta där vi hade 4-0 med oss redan efter 15 minuter. Igår satt hörnorna klockrent i Inter - Atalanta och jag hoppas vi kan fortsätta vinna match för match. Idag har jag hittat ett spel i La liga som känns bra. Ett av lagen har garanterat mer att spela för och har även visat en betydligt bättre form denna säsong. Matchen som jag valt att reka kommer att spelas mellan Cadiz och Zaragoza.

Cadiz:

Vi kan börja med att nämna positionen man befinner sig på. Man ligger precis under Mallorca på sjundeplats. Man har en mindre match spelat och en vinst idag tar sig upp på 6:e plats och chans att kvala till La liga. Såhär långt in på säsongen så är det viktigt att ta varje poäng, speciellt när man ligger precis på gränsen.

Cadiz har under säsongen spelat 32 matcher, varav 14 är vinster, 10 oavgjorda och endast 8 förluster. På hemmaplan är man ett riktigt starkt lag och har faktiskt inte förlorat en match på egen arena sedan den 23/9. Man har alltså inte förlorat på 13 raka matcher på Estadio Ramon de Carranza. Totalt sett under hela säsongen på egen arena har man spelat 16 matcher och har 8 vinster, 7 oavgjorda och 1 förlust och står med en målskillnad på 24-9.

Idag ska man ta emot ett lag som har lite mer problem och befinner sig betydligt längre ner i tabellen, Zaragoza.

Zaragoza:

Man befinner sig på 16:e plats i tabellen och bara 4 poäng över relegation zone. Man har alltså en hel del att spela för idag men frågan kvarstår ifall man klarar att ta poäng idag? Jag tror inte alls att man gör det. 32 spelade matcher har man spelat under säsongen, varav 9 står som vinster, 10 oavgjorda och 13 förluster. Idag ska man spela på bortaplan mot ett av ligans just nu starkaste hemmalag.

På bortaplan har Zaragoza spelat 16 matcher, tagit 4 vinster, 4 oavgjorda och 8 förluster. På sina senaste 5 matcher där har man endast tagit 1 seger, 1 oavgjord och 3 förluster.

Inbördes möten:

När dessa lagen spelat så har det varit väldigt ensidigt på den senaste tiden. Zaragoza har inte vunnit en match mot Cadiz på hela 14 år. Man ska alltså helt tillbaka till 2005 för att se dom vinna. Dom senaste 4 matcherna som spelats 2017-18 har Cadiz vunnit 4 och spelat oavgjort 1 gång.

Jag ser ingen anledning till varför historian ska ändras idag.

Här ser ni senaste matcherna mellan dessa lagen: 

Speltips/Kupong:

Jag har valt att spela den raka ettan eftersom allting talar på det spelet. 1.75 är oddset på Unibet och jag har valt att lägga det där. 

Jag önskar alla lycka till vid rygg, nu går vi för tredje raka! 

Tipsa om Speltips: Ett hemmalag som har betydligt mer att spela för? La liga2 8/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.75 Cadiz vinst 2000kr N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

08 april 2019

MATCHTID: 21:00

Spel: Cadiz vinst
Insats: 2000kr

ODDS: 1.75

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades