Speltips: Espanyol – Real Madrid (27/2) Spanien; Laliga

Efter 2 vinster i helgen så tog det slut igår när Sporting fick ett rött kort mot Moreirense i minut 60 när resultatet fortfarande var 0-0. Sporting lyckades dock ändå vinna med en man mindre, men tyvärr bara med 1-0. Vi behövde en 2 måls vinst och hade man haft 11 personer kvar så kanske dom hade lyckats. Men vi ser vidare och tar oss till en större liga i Spanien. Dagens speltips har jag valt fram från La liga och matchen jag valt att reka är Espanyol mot Real Madrid.

Speltips: Espanyol – Real Madrid (27/2) Spanien; Laliga

Espanyol har inte haft det lätt i sina senaste matcher. Man har lyckats ta 0 vinster på sina 7 senaste matcher. Man ligger just nu på 15:e plats i ligan och har tagit 28 poäng på 25 spelade matcher. Idag ska man ta emot Real Madrid som har hittat bra form på den senaste tiden. Real har 5 raka vinster och visat fin anfallsfotboll med många mål framåt. Espanyol är starka i försvaret men svaga i anfallet, men ett lag som Real ska klara att ta sig förbi och göra 2-3 mål. Real ligger på 3:e plats i tabellen med 51 poäng inhämtade på 25 matcher. Man hade nog önskat att man låg lite högre, då man just nu ligger 7 poäng bakom Atletico och hela 14 poäng bakom Barcelona. Men som sagt så verkar formen vara hittad och idag kommer man att gå fullt framåt för att inhämta 3 poäng. Real har vunnit 10/10 senaste inbördes mötena mot Espanyol.

Jag tror på en stabil seger för Real ikväll, men väljer att spela rak 2:a eftersom Espanyols försvar visat sig riktigt starkt denna säsongen med endast 0.92 mål insläppta i snitt per hemmamatch. 1.55 är oddset ikväll på 10bet.

Tipsa om Speltips: Espanyol – Real Madrid (27/2) Spanien; Laliga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades