Speltips: Eskilstuna – Norrby Superettan 28/5

Måndagens speltips kommer från svenska Superettan och det är i Eskilstuna – Norrby jag hittat en fin högoddsare. Jag ser ett defensivt starkt hemmalag med ambitioner att gå upp till Allsvenskan mot ett Norrby som förväntas åka ur ligan i år av många. Deras offensiv imponerar inte heller och här slår jag ihop min tänkta matchbild till en 2.80 oddsare !

Superettan: 

Här möts tabell 3an Eskilstuna och Norrby på plats 13 denna måndagkväll. Hemmalaget är stora favoriter och med all rätt, de har en betydligt starkare trupp och kommer med en bra form i ryggen också. 
 Eskilstuna har som målsättning att gå upp i år och Norrbys är att överleva och inte åka ner igen. 
Eskilstuna har imponerat inledningsvis på säsongen med en pålitlig offensiv och än så länge med ligans bästa defensiv. Eskilstuna har bara släppt in 5 mål på 9 matcher och är bäst med den siffran såklart. 
Idag tar de emot ett bottenlag som blivit nollade två bortamatcher i rad och endast gjort 2 mål på sista 6 matcherna ! 
Total harmoniskillnad i klubbarna och här tror jag på en 1-0, 2-0 seger och spelar “Eskilstuna vinner + håller nollan” till vackra 2.80 hos LeoVegas !

Eskilstuna: 

Laget ligger 3a i hemmatabellen med raden 2-3-0 och målskillnad 10-3. 2-3-0 är lite missvisande siffror då de inte fått utdelning för alla sina fina chanser. Sist ledde de ex med 1-0 och fick en straff emot sig i min 90+6 och försämrade deras rad. Men hemmaspelet rullar på och här kan inte Norrby förvänta sig att få låna bollen speciellt mycket. 
Sist mot Gefle tryckte de gasen i botten direkt och endast dåliga avslut och en storspelande målvakt som höll siffrorna nere till 0-0 i pausen. 
10-3 i målchanser, 4-2 skott på mål, 7-0 hörnor och det visar hur överlägsna spelmässigt Eskilstuna kan vara på hemmaplan. Jag tror på exakt samma scenario igen här mot Norrby och de kommer få det tufft att stå emot under 90 min. 

Norrby: 

Laget som jag tippade sist denna säsong började säsongens första matcher på ett bra sätt med ett kryss och 2 vinster. Därefter kom verkligheten ikapp dom och sedan dess har de 2 kryss och 4 förluster. 
På dom sista 6 matcherna har de bara gjort 2 mål och ska här möta laget som släppt in minst mål i ligan med ett snitt på 0.55 mål insläppta. 
Jag har svårt att tänka mig att tränaren skickar ut laget med en offensiv inställning här. Tror de kommer ha en väldigt låg backlinje och försöka hålla nollan till pausvilan för att gå mera framåt i andra halvlek. 
Men jag både hoppas och tror att det redan står 1-0 i halvlek och Eskilstuna sedan dödar tid i andra halvlek och eventuellt kontrar in ett 2-0 mål. 

Lagens form: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 ✅ Eskilstuna har snittat 2 mål framåt på hemmaplan och endast snittat 0.6 mål insläppta. 

 ✅ Norrby har gjort näst minst mål av samtliga lag i serien. 

 ✅ Eskilstunas grundkapacitet är högre och vana med allsvenskt motstånd från förra säsongen.  

 ✅ Norrby har bara gjort 2 mål på senaste 6 matcherna. 

⚠ Som vi såg mot Gefle har Eskilstuna svårt att knyta ihop säcken. Trots stort bollinnehav och många lägen så lyckades de inte avgöra den och tappa segern i min 90+6 till 1-1. 

Om jag analyserat matchen rätt så borde Eskilstuna dominera bollinnehavet igen. Tror på en 1-0 eller 2-0 seger och därför tycker jag detta odds är för högt på förhand !

Lycka till om ni tar rygg på denna högoddsare som jag tror väldigt mycket på !

 

 

Tipsa om Speltips: Eskilstuna – Norrby Superettan 28/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades