Speltips Eredivisie: Zwolle vs Heerenveen 10/8

Comebacken satt fint med inte mindre än 6 mål i matchen som rekats med asian 3 mål. Vi kör vidare med ett nytt speltips där jag tror på en del mål. Denna gång i Nederländerna och matchen i Eredivisie mellan Zwolle och Heerenveen. Över 2,5 mål till 1,64 gånger pengen blir dagens rek.

Zwolle

Zwolle har sedan sista ligamatchen i Eredivisie i maj spelat 8 vänskapsmatcher, 6 vinster och 2 förluster. Om man inkluderar ligamatchen så står de på 9 raka matcher mer 3 mål eller fler. Endast 1 av dessa har varit med 3 mål och resten har varit med 4-7 mål per match. Även om det inte varit de starkaste av motstånd så sticker ändå 3-1 vinsten mot Levante ut och framåt har de under de 8 träningsmatcherna inte gjort mindre än 26 mål och i förlustmatcherna har de släppt in 3 och 5 mål. Som sagt det är träningsmatcher och en del testas men produktiviteten framåt har det inte varit några fel på. 4 av matcherna har varit på hemmaplan och där har 14 mål producerats i offensiv riktning.

Heerenveen

Heerenveen är inte mycket sämre dom utan har spelat 9 av de 11 senaste matcherna med över 2,5 mål. Heerenveen har släppt in 11 mål på de 2 senaste matcherna (8 mot Hoffenheim och 3 mot Levante). Det man också kan läsa ut av statistiken är att de ofta både gör och släpper in mål i de matcher som de spelar. i 6 av de 10 senaste bortamatcherna har de släppt in 2 mål eller fler. i 8 av de 10 senaste bortamatcherna så har det varit över 2,5 mål.

Inbördes möten

Totalt har 7 av de 10 senaste inbördes mötena slutat med över 2,5 mål. De 5 senaste där Zwolle har haft hemmaplan har slutat med 3 mål eller fler. Speltips över 2,5 mål har en fin statistik lagen i mellan.

Analys

Det är premiär i Eredivisie och vi vet alla att det är lite speciellt. Men här har vi 2 lag som väldigt ofta spelar målrika matcher. Vi har ett lag som öst in mål framåt och ett lag som har vacklat bakåt rejält. Båda lagen har mött Levantepå respektive hemmaplan där Zwolle vann med 3-1 och Heerenveen förlorade med 3-1. Statistiken inbördes är fin och senaste 6 som Zwolle har spelat hemma har slutat med BLGM. Heereveen går sällan mållösa av plan även om de slöppt in fler.Över 2,5 mål känns fint till 1,64 i odds med statistiken i ryggen även om det är premiär.

Saker som talar för och emot

✅ Zwolles 9 senaste matcher

✅ Heerenveens förmåga att spela målrika matcher med BLGM, samt deras urusla försvar i slutet

✅ Statistiken inbördes

⚠ Det är premiär och lagen har inte spelat tävlingsmatcher på ett tag

 

Mitt spreadsheet hittar ni här

 

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 1,64

Spelstopp: 20:00

Spelbolag: Leovegas 200% bonus upp till 2000kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.