Speltips: En trippel med hörnor 10/2

Dagens andra speltips från min sida blir en trippel med hörnor från Serie A, Premier League och LaLiga. Det var ett tag sedan jag gjorde en hörn kupong och tyckte det var dags 😀

Match 1, Spal – Milan Serie A Start 15.00

Spal på plats 18 tar här emot Milan som ligger på plats 8. Milan är såklart stora favoriter mot dessa nykomlingar och kommer mest troligt bestämma tempo i matchen. 
Men trots att alla tror Milan kommer vinna så är det ingen lätt match enligt mig. Spal har endast förlorat 4/11 hemmamatcher och Milan bara vunnit 4/12 bortamatcher. Ska Milan vinna här så kommer de få kämpa i 90 min för Spal är ingen mumsbit. Detta gynnar såklart hörnorna och jag synar Milan över 5.5 hörnor till oddset 1.76. 
Milan snittar 6.5 hörnor totalt och 5.9 hörnor på bortaplan. I och med den förväntade tajta tillställningen så känner jag mig övertygad om att Milan kommer klara denna lina då Spal lämnar en del yta bakom backlinjen som Milan älskar att utnyttja med instick eller många låga inlägg som ofta blir hörnor.  

Match 2, Tottenham – Arsenal Premier League Start 13.30

I mina ögon det hetaste derbyt som finns i England. Det är North London Derby och dessa klubbar hatar varandra så djupt att det inte går att förklara i detta inlägg. (Men det är djupt, tro mig) 
Här kommer ett stekhett Tottenham ta emot sin London rival Arsenal och det brukar bli underhållande fotboll för det neutrala ögat. Det smäller i varje duell och det är rock n roll i 90 min. Spelarna jämför detta möte som en boxningsmatch och är väldigt intensiv att spela. Det finns inga lugna stunder utan det är fullt fokus hela matchen och det brukar bli målglatt också. Här är Tottenham favoriter med all rätt, de vinner vinner och vinner här hemma. De har en offensiv som aldrig slutar hota med Ali, Ericsen och Kane längst fram. Skottglada och älskar att utmana sina gubbar, perfekt för hörnspelet ! 
Tottenham snittar 6.5 hörnor totalt och 8.1 hörnor på hemmaplan. (Högst snitt av alla lag i Premier League) När bolagen sätter ut oddset 1.67 på över 5.5 hörnor kan jag inte motstå i denna svängiga och fartfyllda match.

Match 3, Real Madrid – Real Sociedad La Liga Start 20.45

Tabell 4an Real Madrid tar emot Real Sociedad på plats 14. Som alla vet skiljer det oceaner i kvalité på lagens spelare och på pappret ska detta vara en mumsbit för hemmalaget. 
Real Madrid står på 26 hemmamål efter 11 matcher, ett klart tecken på att de skapar mycket chanser och ständigt är ett hot för motståndaren. Real Sociedad har släppt in 17 mål på 10 bortamatcher och det visar att deras försvar inte är det tätaste.

Här ser jag framför mig att Madrid dominerar matchbilden totalt från början till slut. Men finns risken för att de leder med 3-0 och slutar anfalla ? Nä det tror jag inte kommer ske. 
De har alltför många målkåta egon i laget som vill in i målprotokollet varje match. Det kommer i vanlig ordning skjutas från alla möjliga vinklar för att försöka göra mål. Oftast tas det skott ur en halvbra vinkel hellre än att passa kollegan som har bättre målchans. Detta gynnar ju såklart hörnorna att det skjuts mycket och vilt, att dessutom Sociedad snittar 1.4 mål på bortaplan tyder på att de kan tvinga Real Madrid att anfalla länge innan matchen är avgjord. Real Madrid är Spaniens hörnstarkaste lag och snittar 8.0 hörnor, på hemmaplan snittar dom otroliga 9.2 hörnor. Här har de satt ut linan på över 6.5 hörnor till oddset 1.62. 
Jag tackar och tar emot och har svårt att se detta spel skulle missas med den förväntade dominanta matchbilden. 

Lycka till om ni tar rygg !

kupong

Tipsa om Speltips: En trippel med hörnor 10/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades