20:45
Speltips
EM-Kvalet 22 mars 2019

Speltips: En dubbel med lågoddsare från EM-Kvalet 22/3

Speltips: 

Pga väldigt dåligt utbud kommande dagar så har jag grävt mig fram fredag redan. Här är det EM-kvalet som gäller och jag tänker lira en dubbel med lågoddsare istället. 
Första omgången ska spelas och jag ser två stycken jättefavoriter som i min ögon inte ska förlora detta ! 
2 Unit investeras på dubbeln och jag hoppas vi får samma utfall som den förra dubbeln jag tipsa om. 

Moldavien - Frankrike 20:45. 

Här ska det bara vara ren o skär klasskillnad mellan lagen. Landet Moldavien anses vara ett av världens fattigaste länder och det bor bara 3.5 miljoner invånare och är inte i närheten av Frankrikes kvalité inom fotbollen. 
Nu möts alltså David mot Goliat redan i första omgången av Grupp H och visst ska Frankrike leka hem detta utan alldeles för många svettdroppar i pannan. 
Med spelare som Mbappe, Giroud, Greizmann, Matudi, Kanté, Varene, Dembele, Plea, Thauvin och Sakho ska detta bli en match där Frankrike håller bollen en bit över 70% av matchen. 
Segeroddsen är såklart bedrövliga men eftersom jag tror att Moldavien knappt kommer hålla i bollen så kliver jag in på ett specialspel och blir extremt förvånad om det missar. 
Från denna match väljer jag "Frankrike vinner + håller nollan" till oddset 1.52 !

Portugal - Ukraina 20:45.

Även här tycker jag att klassikillnaden mellan lagen borde vara stor. 
Ett Portugal på hemmaplan är aldrig lätta att besegra även om Ukraina absolut har en fin rad i ryggen till denna match. 
Men Portugal har i mina ögon ett mera komplett lag och framförallt mittfältet och offensiven ser spännande ut. 
Spelare som Rafa Silva från Benfica som spottar in mål, Andre Silva från Sevilla vet vart målet står också och sedan behöver vi väl inte ens nämna Cristiano Ronaldo ? Han har inte spelat i landslaget sedan sommar VM och lär vara heltaggad nu inför sina hemmafans. Med Champions League bragden färskt i minnet så kan han verkligen avgöra denna matchen på egen hand. 
Portgual är stora favoriter i mina ögon och här spelar jag den raka 1an till 1.50 !

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: En dubbel med lågoddsare från EM-Kvalet 22/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
2.28 Dubbel 2 / 10 Unit N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

22 mars 2019

MATCHTID: 20:45

Spel: Dubbel
Insats: 2 / 10 Unit

ODDS: 2.28

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades