Speltips: Emelec – Universidad Catolica (18/6) Ecuador; Serie A

Formen håller i sig och vi tog ännu en seger i gårdagens rek! Grattis till alla som valde att rygga båda lagen gör mål i mitt speltips mellan Honka och KuPS. Nu har vi 14/15 segrar och inatt ska vi gå för ännu en! Jag har spanat in en match som spelas 01.00 i Ecuador. Matchen spelas mellan Emelec och Universidad Catolica.

Speltips: Emelec – Universidad Catolica (18/6) Ecuador; Serie A

Emelec ligger på 4:e plats i ligan med 17 matcher spelade. Man har 9 vinster, 3 oavgjorda och 5 förluster. 29 mål framåt har man gjort på dessa matcherna men samtidigt släppt in 19. Man snittar alltså framåt 1.59 mål per match och snittar 1.12 insläppta. Emelec har gjort mål i 9/10 senaste hemma matcherna som spelats i Serie A och är absolut ett starkt lag hemma. Idag ska man dock ta emot ett annat lag som ligger 1 poäng högre i tabellen och som också är ett starkt bortalag.

Catolica ligger på 3:e plats i tabellen och har med 17 spelade matcher tagit 1 poäng mer än Emelec. Man har alltså 9 vinster, 4 oavgjorda och 4 förluster och har skrapat ihop 31 poäng såhär långt. Man har gjort mål i 8/10 senaste bortamatcher och är absolut inget lag som enkelt kommer ge upp idag. Ett målsnitt på 1.38 på gjorda och 1.5 insläppta har man på bortaplan.

Inbördes möten mellan dessa lagen så har 4 av 5 matcher på Emelecs hemmaplan slutat med BLGM. Matcherna har slutat, 2-0, 2-2, 1-1, 2-2 och 2-2. Jag ser framför mig att någonting liknande kommer hända inatt och har därför valt att spela båda lagen gör mål till 1.79 gånger pengarna. Jag har lagt spelet på 888sport och önskar alla lycka till vid rygg!

✅ Båda lagen går för seger då en vinst för ett av lagen betyder att dom går om det andra laget i tabellen

✅ Emelec har gjort mål i 9/10 hemmamatcher i Serie A

✅ Catolica har gjort mål i 8/10 bortamatcher i Serie A

⚠ Senaste mötet slutade 2-0

Tipsa om Speltips: Emelec – Universidad Catolica (18/6) Ecuador; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades