Speltips: Eintracht Frankfurt – Borussia M.gladbach (26/1) Tyskland Bundesliga

Mitt förra tips här på hemsidan gick galant efter att Kortrijk fick igång anfallet i andra halvlek och gjorde 0-3. Vi hade spelat över 2.5 och reken satt. Direkt efter så la vi Sampdoria – Roma och att båda lagen skulle göra mål. Den satt också efter att Roma kvitterade i 91:a minuten. 2018 fortsätter på topp och idag har jag hittat en match som jag också tror väldigt hårt på. Matchen jag pratar om spelas i Bundesliga och är mellan Eintracht Frankfurt och Borussia M.gladbach. Oddset jag hittat ligger på 1.71 vilket jag anser vara bra värde i.

Eintracht Frankfurt – Borussia M.gladbach

Om vi börjar med att gå igenom hemmalaget i dagens match så har ligger dom på 7:e plats i ligan. Frankfurt har gjort mål i 15 av 19 matcher och släppt in mål i 16 av dom. Man har även gjort mål i 4/5 senaste matcherna man spelat och min känsla säger att man gör det idag igen på egen arena mot ett lag som ligger 2 matcher över dom i tabellen.

Bortalaget Gladbach har gjort mål i 16 av 19 matcher denna säsongen och släppt in mål i 15 av dessa. Man har också gjort mål i 4/5 senaste och även dom tror jag gör mål ikväll.

Det år alltså 2 jämnbra lag som ska mötas och det är bara 1 poängs skillnad i tabellen. Vinnaren av dagens match lägger sig alltså högst upp av dessa lagen och båda vill ha denna matchen lika mycket. Full fart framåt och minst 1 mål av båda lagen tror jag på. Därav har jag spelat att båda lagen gör mål till 1.71 på Betfinal och väljer att lägga en ganska saftig insats idag.

  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1.71
  • Spelstopp: 20.30
  • Spelbolag: Betfinal (100% upp till 1000kr)

Önskar alla lycka till vid rygg och lägg aldrig mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Eintracht Frankfurt – Borussia M.gladbach (26/1) Tyskland Bundesliga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades