Speltips: Eibar vs Rayo Vallecano [3/4 La Liga]

Idag riktar jag blickarna mot Spanien och La Liga mellan Eibar och Rayo Vallecano! 
 
Eibar välkomnar Rayo Vallecano till Estadio Municipal de Ipurua. Eibar befinner sig på en 11:e plats i tabellen med 36 poäng inspelade. Dagens match är en viktigt sådan för att säkra deras plats i La Liga till nästa säsong. Hemmalaget är ett bra offensivt lag men lämnar defensivt mycket att önska. Ser vi till deras 5 senaste matcher så har de gjort 8 mål framåt och släppt igenom 8 mål. De har 1 vinst, 3 oavgjorda och 1 förlust. Nu ska de möta ett Rayo som måste vara på hugget och som måste vinna dagens drabbning.


 
Rayo Vallecano har sett bleka ut på senare tid. Sist en vinst firades för det gästande laget var i slutet av januari. Gästerna har haft det tufft och de befinner sig i nedflyttningsfighten. De har 24 poäng inspelade och erhåller en 19:e plats i tabellen. Rayo lyckades få med sig ett poäng från den senaste matchen mot Betis vilket är ett helt klart godkänt resultat. Likt Eibar så har gästerna en bra offensiv men tyvärr lämnar den defensiva förmågan mycket att önska. På deras 5 senaste matcher har de gjort 4 mål framåt och släppt igenom 11 mål. Notera att deras 5 senaste matcher har varit mot bra motstånd.


 
Både Eibar och Rayo Vallecano är i behov av poäng idag och jag förväntar mig en öppen match mellan lagen.  
 
Statistik 
Eibar har på deras 5 senaste matcher gjort 8 mål framåt och släppt igenom 8 mål. De har spelat båda lagen gör mål i 4 av 5 senaste matcherna.  
 
Rayo Vallecano har på sina 5 senaste matcher gjort 4 mål framåt och släppt igenom 11 mål. De har spelat båda lagen gör mål i 4 av 5 senaste matcherna. 
 
I närtid när Eibar och Vallecano spelade lyckades Vallecano vinna utan att släppa in mål på sin hemmaplan.

 
 
Speltips 
Här har vi två lag med bra offensiver som är svajiga defensivt. Det är 3 viktiga poäng som står på spel för båda lagen. Jag förväntar mig en öppen match i drabbningen där båda lagen gör mål.

Lycka till vid rygg och kom ihåg att bollen är rund!


Tipsa om Speltips: Eibar vs Rayo Vallecano [3/4 La Liga] till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.80 Båda lagen gör mål 2u N/A Spela nu

100% upp till 1000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

MATCHTID:

Spel: Båda lagen gör mål
Insats: 2u

ODDS: 1.80

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades