Speltips: Eibar – Malaga (22/1) Spanien; La liga

Igår satte vi min dubbel i Serie A efter att Bologna krossat Benevento och att båda lagen gjorde mål i matchen mellan Sampdoria och Fiorentina. Tyvärr så sumpade mitt tips på Valencia i lördags och förlorade mot det sämsta laget u ligan. 2 röda kort och 1 straff emot sig är inte någonting som ska accepteras när man slåss om en Champions League plats. Idag har hittat en match som inte är mellan några topplag men befinner sig i Spanien. Det är i La liga mellan Eibar och Malaga.

Eibar – Malaga; La Liga

Ingen av dessa två lagen är något topplag i La liga, men jag har hittat ett intressant spel när man kollar på form och hur starka o svaga dessa lag är på respektive arena. Eibar ligger på 10:e plats i tabellen och ska idag möta Malaga som underpresterar rejält i år med bara 11 poäng på 19 matcher. Malaga ligger även helt längst ner i ligans tabell, nr 20.

Malaga är ligans sämsta lag och ännu värre på bortaplan. 9 förluster av sina senaste 10 bortamatcher säger ju allt. Man har gjort 13 mål bara och släppt in 33 på alla sina 19 spelade matcher denna säsongen. Även om Eibar inte är ett topplag så ska man klara att ta med sig 3 poäng ikväll på egen arena.

Eibar står med bra form just nu med 4/5 senaste hemmamatcherna vunna. Laget man förlorade mot var Atletico Madrid med 0-1. Annars har man tagit vinster mot Girona, Valencia, Espanyol och Betis.

Att hemmalaget vinner ikväll ger oss 1.66 i odds på Betfinal och jag känner att det helt klart är spelvärt. Idag fortsätter vi vinna efter dubbeln igår.

La Liga

Jag önskar som vanligt alla som ryggar lycka till och spela aldrig mer än kassan tillåter!

Tipsa om Speltips: Eibar – Malaga (22/1) Spanien; La liga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades