Speltips: ❄️Snöbollen❄️ Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar 15/9

Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar, Fotboll Holland Eredivisie

Matchen: För första gången så beger vi oss till Holländska ligan och ska titta på Sparta Rotterdam på plats 12 som tar emot AZ Alkmaar som ligger på plats 6 i tabellen.
4 st omgångar är spelade och hemmalaget har raden 1-2-1 med målskillnad 4-6.
Bortalaget AZ Alkmaar har raden 3-0-1 och målskillnad 8-5 på deras 4 matcher.

Kollar vi på inbördes möten så har de 3 senaste mötena slutat med BLGM och magkänslan säger att det kommer ske ikväll igen !
Jag väljer alltså att spela BLGM till fina och jämna oddset 1.60 och snöbollen rullar vidare på 10Bet. 
Eftersom bara 4 omgångar är spelade i år och vi vill ha lite mera kött på benen så tittar vi hur lagen spelade förra säsongen för att se deras kunskapar under en längre period. 

Sparta Rotterdam slutade på plats 15 och hade efter 34 omgångar målskillnaden 42-61, på hemmaplan fick de ihop 24-24 på 17 omgångar.
AZ Alkmaar slutade på plats 6 och hade efter 34 omgångar målskillnaden 56-52, på bortaplan fick de ihop 25-27 på 17 omgångar.
Som ni ser är det 2 st lag som snittar över 1.5 mål framåt och över 1.5 mål bakåt totalt sett över en hel säsong och det speglar lagen väldigt bra.

Snöbollen har nu rullat 4 ggr och jag satsar på att göra det 2 ggr till !
Nu är insatsen 3690.13 kr och jag förstår om det är mycket pengar för vissa och några hoppar av redan nu.
Jag respekterar det fullt ut och kommer aldrig puscha någon att skicka in stora pengar utan det beslutet är helt upp till er själv.
JAG kommer köra vidare med inställningen att jag bara satsar 500 kr av mina egna pengar, de andra 3190 kr är pengar jag aldrig haft i handen / på kontot.
Om ni väljer att fortsätta köra så hejar vi in den tillsammans 👊🤺
Detta är 5e rullningen ! ❄️❄️❄️❄️❄️

Speltips: BLGM

Odds: 1.60

Spelstopp: 20.00

Spelbolag: 10Bet

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !


Tipsa om Speltips: ❄️Snöbollen❄️ Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar 15/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades