Speltips: ❄️Snöbollen❄️ Feyenoord – Manchester City 13/9

Feyenoord – Manchester City, Fotboll Champions League

Matchen: CL på schemat ikväll med och vi tackar och tar emot och här har jag hittat ett odds som jag tror kommer sitta alla dagar i veckan.

Jag har valt att spela över 2.5 mål totalt i matchen för detta är 2st lag som vet vart målet står, de öser på framåt men släpper även till lite mål bakåt.
Feyenoord är ett riktigt starkt hemmalag och hittills i år är det ingen skillnad. 2st matcher spelade med segrarna 2-1 och 5-0.
Men totalt sett med förra säsongen så har de 15 raka segrar och öst in mål i ligan och cupen. Hela 46-8 i målskillnad på dessa matcher.

Manchester Citys offensiv känner alla redan till, Aguero och Gabriel Jesus har lekstuga längst fram och senast gjorde de mos av Liverpool med 5-0.
Dessförinnan så vann de med 2-1 borta mot Bournmouth och fick 1-1 mot Everton trots 1 man mindre i 45 minuter. 

Detta är alltså 2 lag som väldigt sällan går mållösa från en tävlingsmatch och jag tror det blir rock n roll fotboll som vanligt när City spelar.
Det finns ingen broms och det är 100% framåt som gäller.

Utgångstips 1-2, 1-3 !

Nu rullar vi snöbollen vidare mot en snögubbe ! ❄️❄️❄️

Speltips: Över 2.5 mål

Odds: 1,52

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: 10Bet

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Tipsa om Speltips: ❄️Snöbollen❄️ Feyenoord – Manchester City 13/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades