Speltips: ❄️Snöbollen❄️ Celtic – PSG 12/9

Celtic – PSG, Fotboll Champions League

Matchen: Äntligen drar Champions League igång igen och här ska vi få se den skotska stoltheten Celtic ta sig an ett av världens bästa och snabbaste anfall som finns i PSG !
Spelet jag valt idag är att PSGs sagolika offensiv ska lyckas göra minst 1 mål i varje halvlek till fina 1,74 hos 10Bet.

Celtic är inga duvungar i dessa sammanhang men här kommer de tyvärr inte räcka till, PSG har som de flesta vet spetsat till sin offensiv och den är bara för vacker att titta på.
PSG har spelat 5 matcher i ligan i år och det är med full pott de kommer hit, alltså 5 raka segrar och målskillnaden enorma 19-3 ! Lägg där till att de vann cupfinalen mot Monaco med 2-1 innan deras nyförvärv Neymar och Mbappe kom in i laget. 
Sedan Neymar anlände till laget så har offensiven nått nya höjer och 17 mål framåt på 4 matcher är bara utomjordiskt bra…..
I senaste matchen gjorde Mbappe debut för PSG och de vann med 5-1 på bortaplan och Mbappe gjort 1+1, Cavani 2+0 och Neymar 1+1.
Dessa herrar utnämner jag till världens bästa anfallstrio i dagsläget och här kommer lekstugan fortsätta.
Celtic har bara en chans att plocka poäng här, och det är att kontra och försöka straffa detta defensivt slarviga PSG, men när Celtic kontrar så får de se upp för omställningarna för det är inte många försvarare som hänger med när Mbappe och Neymar trampar iväg.
PSG seger står i låga 1.22 och är enorma favoriter, klubben har öst in pengar och satsar på CL i år.
Spelarna vet vad som gäller, det är seger och gärna med några måls marginal för att kunna plocka på sig en bra målskillnad i grupptabellen. 
All heder åt Celtic, men jag tror PSG leder redan i halvlek och sedan sätter grabbarna längst fram in dödsstöten i andra halvlek.


Nu rullar vi snöbollen vidare ! ❄️❄️

Speltips: PSG mål i båda halvlekar

Odds: 1,74

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: 10Bet

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Tipsa om Speltips: ❄️Snöbollen❄️ Celtic – PSG 12/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades