Speltips: ❄️Snöboll❄️ Bristol City – Bolton 26/9

Bristol City – Bolton, Fotboll England Championship

Matchen: Här rullar snöbollen vidare och jag har hittat ett odds som fångade mitt intresse direkt!
Vi ska se när tabell 8an Bristol C tar emot sistaplacerade Bolton på plats 24!
Det är ett hemmalag i total harmoni och det avspeglar sig på resultaten och segrarna på slutet, samtidigt har vi ett bortalag i spillror som har klubbens sämsta form för dagen och har en så mörk rad sista 6 matcherna att även de mest inbitna fansen gömmer matchtröjan under jackan.
Jag har valt att spela Asian -1 till hemmalaget för här råder det totalt klasskillnad på lagen denna säsong, så låt er inte skrämmas av att Bolton är ett lag som spelat i högre divisioner för några år sedan.
Detta är omgång 10 av årets säsongsspel och däremellan har det spelats några cupmatcher så totalt har lagen spelat 12 tävlingsmatcher i år.

Statistik: Bristol C har raden 6-5-1 och målskillnad 24-12 på dessa matcher.
Bolton har raden 2-2-8 och målskillnad 9-25 på dessa 12 matcher.
Tittar vi på dagsformen över de 6 senaste matcherna så har Bristol C 3-3-0 och har målskillnad 11-5.
Om vi jämför med Bolton som har raden 0-0-6 och målskillnad 0-16 på de senaste 6 matcherna !!! 0-16 !!!

Ska vi gå vidare till inbördes möten där Bristol C haft hemmaplan så har de bara mötts 1 gång på 3 år och det var förra året, den matchen vann Bristol C med 6-0.
Då ska även nämnas att det va inget rött kort på Bolton eller något straffmål, utan Bristol C körde över dom fullständigt.

Skador: I hemmalaget saknas M.Djuric medan i Bolton saknas D.Osede, J.Vela, S. Ameobi, W. Buckley och S.Darby.
Boltons bedrövliga form blir inte bättre av dessa skador och ikväll tror jag de åker på ännu en brakförlust.
Utgångstipset blir 2-0 men det kan lika gärna bli flera mål om Bolton tappar luften helt.

 

Speltips: Bristol C -1 Asian (Insatsen tillbaka vid uddamålsseger, ex 1-0, 2-1)

Odds: 1.76

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: 888Sport
Registrera dig via denna länk så får du 100% bonus upp till 1000 kr på din första insättning som ny medlem !

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

 

Tipsa om Speltips: ❄️Snöboll❄️ Bristol City – Bolton 26/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades