Speltips E-Sport: Tricked vs Spirit, CSGO.NET CUP

Tricked vs Spirit

Gambit visade mig precis hur bitter en förlust kan smaka, spela 16-1 på sin egna karta är att inte spela alls. Men nu är det bakom oss och bara att blicka framåt!

Dagens rek som jag haft i sikte ett tag är matchen mellan Tricked Esports och Team Spirit.

Båda lagen spelar runt i semi divisionerna och är ganska etablerade lag i dom trakterna, idag möts dom i en BO3 i CSGO.Net CUP där dom tävlar om en plats till lanfinalen.

Kollar vi på dagsformen på båda lagen så har vi ett Spirit som spelat bra mot ett Tricked som svajat.

Spirit som har haft 6 raka vinster förlorade sin streak idag mot 5balls med 2-0 i kartor och söker utan tvekan revansch ikväll, speciellt eftersom att senaste mötet slutade 16-14 till tricked lagen emellan, annars har maskinen rullat på bra! Dom har som sagt haft ett par bra veckor nu och spelat över deras förväntan vilket har varit väldigt positivt för laget!

Tricked på andra sidan har inte haft lika många matcher på sistone och spelat 7 matcher de senaste 3 veckorna varav 6 har varit förluster och endast 1 vinst som just var mot Spirit med 16-14. Laget har haft det svårt och inte fått till det på slutet, en stor anledning till detta kan vara bytet av coach som dom genomförde för inte alls så längesedan, ryktet var att dom fått tillbaka sin gamla coach till laget och enligt mina källor verkar det stämma, med andra ord lär vi se ett förmodligen mer piggare och revansch suget Tricked ikväll!

Möten

Inbördes möten emellan lagen har varit tighta, lagen har möts 9 gånger sammanlagt även om HLTV enbart har 1 på rekord, 7 av 9 gånger har matcherna slutat med max 3 rundors marginal, 6 av dessa matcher har inträffat över 2 stycken BO3´s där vardera lag knipit en seger. Med andra ord har det alltid varit väldigt jämnt emellan lagen!

Nordicbet har valt att ge oss linan över 2.5 kartor till 1.83x pengarna idag, Med tanke på statistiken och hur lagen spelat mot varandra innan så lutar allt mot 3 kartor idag, det som stärker det mer är att båda lagen vill vinna denna match då båda lagen vill ta sig vidare till lanfinalen och även att båda lagen har fått någon form av morot inför matchstarten.

Jag synar oddset på 1.83x och dukar upp med popcorn framför datorn inför en spännande och jämn match!

Lycka till vid rygg!

Speltips: Över 2.5 kartor 1.83x

Spelbolag: Nordicbet

Spelstopp: 18:00

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.