Speltips E-Sport: Tricked vs Spirit, CSGO.NET CUP

Tricked vs Spirit

Gambit visade mig precis hur bitter en förlust kan smaka, spela 16-1 på sin egna karta är att inte spela alls. Men nu är det bakom oss och bara att blicka framåt!

Dagens rek som jag haft i sikte ett tag är matchen mellan Tricked Esports och Team Spirit.

Båda lagen spelar runt i semi divisionerna och är ganska etablerade lag i dom trakterna, idag möts dom i en BO3 i CSGO.Net CUP där dom tävlar om en plats till lanfinalen.

Kollar vi på dagsformen på båda lagen så har vi ett Spirit som spelat bra mot ett Tricked som svajat.

Spirit som har haft 6 raka vinster förlorade sin streak idag mot 5balls med 2-0 i kartor och söker utan tvekan revansch ikväll, speciellt eftersom att senaste mötet slutade 16-14 till tricked lagen emellan, annars har maskinen rullat på bra! Dom har som sagt haft ett par bra veckor nu och spelat över deras förväntan vilket har varit väldigt positivt för laget!

Tricked på andra sidan har inte haft lika många matcher på sistone och spelat 7 matcher de senaste 3 veckorna varav 6 har varit förluster och endast 1 vinst som just var mot Spirit med 16-14. Laget har haft det svårt och inte fått till det på slutet, en stor anledning till detta kan vara bytet av coach som dom genomförde för inte alls så längesedan, ryktet var att dom fått tillbaka sin gamla coach till laget och enligt mina källor verkar det stämma, med andra ord lär vi se ett förmodligen mer piggare och revansch suget Tricked ikväll!

Möten

Inbördes möten emellan lagen har varit tighta, lagen har möts 9 gånger sammanlagt även om HLTV enbart har 1 på rekord, 7 av 9 gånger har matcherna slutat med max 3 rundors marginal, 6 av dessa matcher har inträffat över 2 stycken BO3´s där vardera lag knipit en seger. Med andra ord har det alltid varit väldigt jämnt emellan lagen!

Nordicbet har valt att ge oss linan över 2.5 kartor till 1.83x pengarna idag, Med tanke på statistiken och hur lagen spelat mot varandra innan så lutar allt mot 3 kartor idag, det som stärker det mer är att båda lagen vill vinna denna match då båda lagen vill ta sig vidare till lanfinalen och även att båda lagen har fått någon form av morot inför matchstarten.

Jag synar oddset på 1.83x och dukar upp med popcorn framför datorn inför en spännande och jämn match!

Lycka till vid rygg!

Speltips: Över 2.5 kartor 1.83x

Spelbolag: Nordicbet

Spelstopp: 18:00

Tipsa om Speltips E-Sport: Tricked vs Spirit, CSGO.NET CUP till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades